FotoJet-2021-06-16T142124.543.jpg
Noi v-am povestit de tare multe ori despre Dumitru Vlah, tânărul îndrăgostit de fotografie. Și continuăm să vorbim despre el pentru că rezonăm cu felul în care dânsul surprinde natura, oamenii din jur sau emoțiile prin lentilele aparatului de fotografiat. 

De data aceasta Dumitru a fost pe un lan de grâu verde-crud, împodobit pe alocuri cu flori de maci, și sincer, n-ai cum să nu te îndrăgostești de aceste imagini. Tocmai de aceea vrem să vă molipsim și pe voi un pic cu aceste imagini vii și colorate, iar la desert avem și un videoclip.

Sursă foto: Dumitru Vlah

#gallery-2 { margin: auto; } #gallery-2 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 100%; } #gallery-2 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-2 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

Aici este desertul!

AICI găsiți un proiect fotografic de-a lui Dumitru care ajunge în fiecare weekend în centrul Chișinăului ca să fotografieze în stradă emoțiile oamenilor, iar pentru a face cunoștință cu mai multe imagini din proiectele lui, accesați paginile sale de FacebookTelegram și Instagram!

Preluat de la: diez.md