main.jpg
Underland Wine & Music Fest a trecut, dar ecoul lui și-acum mai este viu… Ne-am distrat, am cântat, ne-am umplut de amintiri frumoase și emoții pozitive sâmbătă, 23 februarie, în cadrul unicului festival subteran din lume. Cei peste cinci mii vizitatori s-au bucurat din plin de labirinturile și polobocele pline de dragostepe o distanță de tocmaicinci kilometri de petreceri, muzică și peste 25 de puncte de atracții.

Unele din ele însă, s-au bucurat de o mai mare popularitate printre vizitatorii Underland. Iată care au fost acestea:

Cinematograful Romantica

cinema

Unul dintre cele mai populare puncte pe harta festivalului Underland a fost și unicul cinematograf subteran din lume, cu cea mai romantică denumire din lume – „Romantica”.  A fost locul perfect pentru cei care și-au dorit să se ascundă de ochii lumii cu iubitul/iubita, savurând un film bun. Iar oaspetele de onoare a fost nimeni altul decât maestrul Charlie Chaplin, care i-a bucurat pe cei prezenți cu un maraton al celor mai bune comedii din epoca Filmului Mut!

Șezătoarea

șezătoarea

Coadă a fost și la Șezătoarea „Casa Mare”, acolo unde oaspeții orașului subteran Underland au putut învăța meșteșugurile, cântecele și datinile strămoșilor noștri. Știm cu siguranță că cei care au participat la acestea au rămas uimiți cât de captivante și pline de drive pot fi aceste șezători old-school și au înțeles că și generațiile mai vechi puteau să se distreze la nebunie.

IQOS Lounge 18+

iqos

De o experiență inedită au avut parte și utilizatorii IQOS care au venit la Underland. Aceștia s-au putut bucura de o zonă de relaxare confortabilăși modernă de tip lounge, DJ și photo-point verde foarte instagramable oferit de cei de la echipa IQOS Moldova. Pentru că IQOS doarîncălzește tutunul, dispozitivul nu generează fum, astfel, toată lumea a avut parte de o atmosferă plăcută. În același timp, fumătorii adulți au avut posibilitatea de a afla mai multe informații despre tehnologia de încălzire a tutunului, interacționând direct cu brandul într-o atmosferă confortabilă, beneficiind aici de sesiuni individuale de testare a produselor și asistență personalizată.

Crazy selfie

crazy_selfie

O bună parte dintre oaspeți au fost scutiți de munca grea de a-și face zeci de selfie-uri și asta pentru că o altă zonă plină de creativitate și energie din cadrul festivalului a fost photo-point-ul celor de la Crazy Selfie, care au dăruit amintiri și emoții pozitive underlăndenilor. Ne bucurăm că unicul festival subteran din lume s-a putut bucura de primul dispozitiv din Republica Moldova care este folosit pentru crearea iluziei de estompare a timpului. 10 camere DSLR „s-au întâlnit” simultan pentru a le oferi câtorva sute de vizitatori amintiri în forma unor animații 3D, care puteau fi imediat publicate pe rețelele de socializare.

Karaoke

Karaoke

Cea mai populară printre vizitatorii Underland din acest an a fost zona unde iubitorii de muzică – cei cu sau fără glas de ciocârlie – și-au putut întinde coardele vocale în toată splendoarea la Karaokele „Amore Mio”. Oaspeți de diferite vârste s-au dat în spectacol și au făcut coadă pentru microfon, alături de cel mai carismatic și roz moderator – Cătălin Lungu. Printre cei care au cântat diverse piese s-au numărat și participanți ai concursurilor muzicale televizate, iar cele mai populare piese interpretate au fost „It’s my life”, „Aseară ți-am luat basma”, „Smuglyanka Moldovanka”.

Ne vedem și auzim la anul www.underland.mdmain

Preluat de la: diez.md