1524638153593.jpg

Dacă unii oameni de artă nu știu de unde au talentul sau de la ce părinte li se transmite, atunci pentru Akiane Kramarik este clar de unde îi vine inspirația. Fata, care este un pictor autodidact, afirmă că Dumnezeu a vorbit cu ea atunci când avea trei ani, încurajând-o să picteze şi să-şi pună pe pânză viziunile.

Akiane este tânăra care și-a descoperit talentul încă de la vârsta de 4 ani, atunci când desenele ei erau pentru alți copii ceva imposibil de realizat. A trecut la pictură când avea şase şi a început să scrie poezii când a împlinit şapte ani.

Născută în 1994, în SUA, mama ei fiind de origine lituaniană şi tatăl său american, Akiane Kramarik a început să picteze tablouri cu Divinități.

„Când am început să fac toate aceste detalii, mă întrebam: Cum s-a întâmplat aşa ceva? Cum mi-a dat Dumnezeu toate ideile astea? Îmi place când pictez ochii pentru că îmi place să pictez întreaga viaţă (a personajelor) în ochi. Când desenezi nu gândeşti, visezi ceva şi vezi chestii în visul tău, le vezi pur si simplu”, a explicat aceasta.

Pe lângă picturile ei de un realism impresionant, fetița a început să scrie și poezii, care erau în tandem cu ceea ce împărtășea prin picturi.

La doar 9 ani, Akiane își vindea tablourile cu 25 000 de dolari, o parte din sumă, însă, îi dona pentru organizații de caritate. Acum, Akiane are 21 de ani și pictează lucrări cu diferite tematici: oameni, animale sau tablouri abstracte. Pictorița are propria Academie de Artă și Știință, pe care și-o finanțează din proprii ei bani.

De menționat că, la vârsta de 10 ani, Akiane a apărut la Oprah Winfrey Show, iar până în prezent a participat la multe show-uri de televiziune şi documentare. Akiane a finalizat sute de lucrări de artă şi creaţii literare, publicând şi două bestselleruri.

foto: akiane.com

Preluat de la: zugo.md