OI_wedding-10-1.jpg
Odată cu venirea primăverii, începe și perioada preferată de către cupluri pentru celebrarea nunților. Acest moment unic necesită multă dedicare și atenție la detalii, pentru ca totul să decurgă așa cum și-au imaginat mirii, iar atmosfera să corespundă stării lor lăuntrice.

Deși articolele vestimentare sunt cele care se bucură de cea mai multă atenție, bijuteriile sunt cele care setează accentele și condimentează ținuta. În actualitate, printre cele mai apreciate bijuterii pentru ținutele mireselor și a invitatelor la nuntă sunt cele din perle, datorită rafinamentului și a eleganței pe care o emană. Totodată, varietatea largă a acestora permite alegerea bijuteriei care se potrivește nu doar tematicii nunții, dar și modului de viață și stilului persoanei care o poartă.

Les Perles este unicul brand din Moldova care produce bijuterii din perle naturale. Pe lângă bijuterii de calitate și originale pentru ținutele de zi cu zi, Les Perles dispune și de seturi de bijuterii pentru mirese, dar și pentru domnișoarele de onoare sau invitatele la nuntă.

Pentru miresele mai îndrăznețe, de exemplu, Les Perles a pregătit bijuterii corespunzătoare, precum brățări de picior sau bijuterii cu perle mai masive și rebele. Cuplurile neconvenționale și deschise pentru exprimarea de sine mai excentrică pot opta pentru setul pentru el și pentru ea, care conține perle negre.

În cazul în care ești în căutare de bomboniere originale, capabile să păstreze amintirea evenimentului tău, poți alege brățările cu o perlă pe ață, care pe lângă semnificația lor, au și un preț accesibil. Aceleași brățări pot fi procurate și pentru invitatele la petrecerea burlăcițelor sau pentru domnișoarele de onoare.

Dacă preferi bijuteriile elegante și fine, brandul dispune de mai multe opțiuni dintre care să găsești ceea ce ți se va potrivi cel mai bine. Indiferent de stilul și preferințele pe care le ai, Les Perles îți vine în ajutor cu un serviciu unic de stilizare, care facilitează alegerea bijuteriilor.

Astfel, în funcție de ținuta aleasă și de stilul nunții, atât mireasa, cât și domnișoarele de onoare sau alte invitate, pot beneficia de consultanța specialiștilor în alegerea bijuteriilor potrivite.

În cazul în care mireasa locuiește în Chișinău și a achiziționat deja rochia perfectă sau este pe cale să o aleagă dintr-un salon de mariaj din capitală, echipa Les Perles va veni la fața locului cu câteva seturi de bijuterii, pentru ca mireasa să le poată proba împreună cu ținuta aleasă.

În cazul în care mireasa nu este din Chișinău, dar și-ar dori să beneficiezi de acest serviciu, este suficient să contacteze brandul Les Perles, iar consultanța urmează a fi realizată în mediul online. Același principiu funcționează și pentru alte invitate la ceremonie care vor să beneficieze de serviciul de stilizare.

Pe lângă faptul că Les Perles te ajută să alegi ceea ce îți va completa ținuta din ziua nunții, specialiștii brandului vor ține cont de stilul tău de viață și de personalitatea ta, pentru ca bijuteria aleasă să-ți poată completa și ținutele de zi cu zi.

Alege bijuteriile pentru nunta ta pe site-ul Les Perles pe care îl găsești la linkul anexat aici.

***

Acest articol a fost elaborat în cadrul programului de accelerare: Antreprenoriat Feminin I, implementat de XY Partners în colaborare cu UN Women Moldova (Entitatea Naţiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen şi Abilitarea Femeilor) și cu susținerea financiară a Suediei.

Preluat de la: diez.md