1533814645921.jpg

Emoție, pasiune, dăruire și simplitate. Asta se citește din noua serie de fotografii „24 poze. 24 ore”, realizată de Denis Chicu. După ce a petrecut o zi cu un polițist, cu o șoferiță de troleibuz și o stewardessă, Denis a fost alături și de actorul Ion Jitari.

Acesta activează la Teatrul „Luceafărul” din capitală și zi de zi dăruie din emoția sa zecilor de spectatori care vin să se refugieze în lumea actoriei. Ion este un chișinăuian obișnuit, care își bea cafeaua de dimineață, urmând să îmbrace un nou costum pentru a se ivi de după culise sub numele și interpretarea unui personaj. 

În cadrul proiectului fotografic „24 ore. 24 poze”, Denis a fotografiat și o zi din viața Oxanei Para. Tânăra conduce de opt ani troleibuzul de pe ruta 22. Prima dată, Denis Chicu a făcut publică istoria de o zi a unui angajat al poliției. 24 de fotografii, făcute în decursul a 24 de ore, ne-au arătat că ofițerul Gheorghe Gasan reușeste să asigure ordinea publică, să facă sport, dar și să-și alinte copii și soția cu atenție și jocuri. De blițul aparatului foto a fost surprinsă și Luminița Popescu, o stewardessă care activează din cadrul companiei „Air Moldova”.

 

Foto: Denis Chicu

Preluat de la: zugo.md