foto-main-br.jpg
Antreprenorii din Capitală încearcă să atragă consumatorii prin diferite metode. Atunci când vorbim de bucate și restaurante, ne putem aștepta la orice. Avem risotto cu foițe de aur și burgere pentru oamenii cu mulți bani în buzunar.

Începem cu o recapitulare. Dacă vrei să te simți mai special atunci când mănânci, poți gusta „Risotto 24  KARAT” (așa e denumirea specialității culinare) pentru care consumatorii trebuie să scoată din buzunar peste 300 de lei. Și mai special te vei simți dacă vei scoate din buzunar o sută de dolari pentru un burger. Această posibilitate ți-o oferă localul Kamora Burger.

Pentru cei care nu sunt gata să scoată din buzunar tocmai o sută de dolari pentru un burger, există alte soluții. Te mai poți simți special atunci când guști, de exemplu, din „Kim Kardashian” sau din „Trump”. Vă întrebați cum? Simplu, unele localuri din Chișinău au burgere cu denumiri mai puțin obișnuite.

#Pe Kim Kardashian sau mai corect spus burgerul cu acestă denumire îl puteți mânca în localul RUF din Chișinău. Acesta conține o chiflă după reţeta originală, două pârjoale de vită suculente, caşcaval cheddar, iceberg, roşii, castraveţi marinaţi, ceapă caramelizată, sos special mayo. În total, 380 de grame la prețul de 88 de lei.

kimkim

Pe lângă acest „Kim Kardashian”, RUF îți mai propune să guști din: „Baby”, „Hype”, „Let’s Fly”. Toate aceste denumiri sunt, de asemenea pentru burgere.

#Tot aici găsiți un hot-dog cu denumirea „Brexit”. Nu știm de ce proprietarii au optat anume pentru această denumire, presupunem că e vorba de actualitatea temei. Știm, însă, că acesta are 170 de grame și costă 34 de lei.

asfg

Totodată, aici mai găsiți hot-dog „China Town” și hot-dog „Happy student”.

#Pe Trump (burger) îl puteți savura la Lud’s Pub. Acesta conține chiflă, sos, fileu de găină, ceddar, roșii, lora rosa. Trump vine cu un bonus, cartofi pai și sos. Prețul pentru un astfel de burger este de 95 de lei.

b4-1454x998

Tot în acest local mai poți gusta un burgere cu așa denumiri ca: „Predator”, „Machete”, „Silence of the lambs”, „The Rocky”.

#Nu știm dacă sunteți fani ai grupei „Red Hot Chilli Pepper”, dar cei de la Torro Burgers la sigur sunt. Așa că dacă ți se face poftă de „muzică comestibilă”, încearcă burgerul „Red Hot Chilli Pepper” din acest local. Acesta conține Chiflă fină „Brioche”, sos iute „Sriracha”, ketchup, salată crocantă iceberg, carne de vită, roșii, ceapă roșie, ardei chili și roșii uscate. Are 300 de grame și costă 60 de lei.

asfg

#Ați ajuns vreodată la Big Ben, dar l-ați gustat? La „Burger Craft” găsești un burger care are această denumire. Acesta conține chiflă, pârjoală de vită, bacon, cașcaval cheddar, ochi de ou, castraveți marinați, roșii proaspete, salată iceberg, ceapă caramelizată, sos pentru burger. Are 400 de grame și costă 75 de lei.

asfgghh

Tot aici mai puteți gusta un burger monstru cu bacon, cel puțin asta ne sugerează denumirea specialității culinare „Bacon Monster”.

Voi ce denumiri ciudate de burgere ați mai văzut?

Preluat de la: diez.md