1521467274919.jpg

Stilul vestimentar, care devine o parte tot mai evidentă a vieții noastre, a cunoscut o ascensiune în ultimii ani, astfel că unele ținute par a fi uneori deocheate, când, de fapt, ele sunt un adevărat pic al modei.

Unele dintre astfel de „ciudățenii” ale modei sunt șosetele, care au început să fie purtate nu doar cu încălțămintea sport, dar și cu cea elengantă. Vedetele și fashionistele celebre reușesc să transforme chiar și cele mai neașteptate combinații în trenduri cât se poate de interesante.

Dacă ar fi să urmeze câteva reguli simple, oricine ar putea să reușească o combinație interesantă cu aceste piese vestimentare. Iată cum să porți șosete în pantofi cu toc:

Alege șosete delicate

Dacă nu ești prea sigură ce s-ar potrivi cu pantofii tăi cu toc, atunci optează pentru șosete subțiri, de tip dres. Cele cu glitter sau imprimeuri interesante sunt potrivite pentru petreceri și se asortează perfect cu pantofi sau sandale cu toc.

Asortează-le cu accesoriile

Asocierea dintre tocuri și șosete ar trebui să arate neobișnuit, dar nu complet la întâmplare. Asortează culoarea sau stilul șosetelor cu unele dintre accesoriile tale, pentru a crea efectul unei ținute coerente.

Optează pentru un look sexy

O pereche de șosete de tip plasă adaugă o alură sexy unei ținute. Asocierea cu o piesă mai puțin elegantă, precum o rochie cămașă în carouri, echilibrează perfect look-ul.

Asortează șosetele cu pantofii

O metodă simplă de a testa acest stil fără să atragi toate privirile este aceea de a asorta culoarea șosetelor cu cea a pantofilor. Combinația va crea un efect vizual de botine până la glezne care arată excelent.

Încearcă un look îndrăzneț

Dacă ești îndrăzneață, atunci merită să duci acest look la un alt nivel și să încerci un contrast puternic între rochie și șosete. Alege șosete înalte, din material opac, într-o culoare intensă. Asortează culoarea șosetelor cu restul accesoriilor.

Alege o variantă discretă

În cazul în care nu ești prea sigură dacă acest look ți se potrivești, poți încerca printr-o metodă discretă. Poartă botine până la glezne, lăsând să se vadă doar o mică parte din șosete, scrie eva.ro.

 

Preluat de la: zugo.md