FotoJet-2022-02-01T093830.968.jpg
Pe data de 28 ianuarie, trei artiști au ales să lucreze cu Versus Artist, primul full service music label din Republica Moldova. Este vorba despre Aliona Moon, Satoshi și Nemax – trei identități muzicale complet diferite, însă cu aceeași dorință de autorealizare într-o cheie nouă, cea a label-ului.

Reprezentanta Moldovei la Concursul Muzical Eurovision 2013 și finalista Vocii României în 2014, interpreta Aliona Moon este în proces de rebranding, Versus fiind platforma perfectă în care produsul artiștilor deja bine cunoscuți publicului poate căpăta valențe noi.

Satoshi sau „Gândire Trează”, tânărul originar din Cahul, autor, interpret și producător a peste 16 single-uri, definește decizia de a se alătura la Versus ca „formula în care potențialul combinat cu suportul și mintea pot genera rezultate și crește viteza și calitatea”.

Piesele despre procesele de căutare de sine în continuă ascensiune, ale artistului Nemax, se vor multiplica și vor ajunge în mai multe difuzoare cu Versus.

Label-ul oferă servicii de artist management, publishing, booking, music production, PR și Social Media Management, cu soluții de entertainment atât pentru artiștii deja existenți, cât și pentru new-entry.


Versus Artist este structura ce își propune să propulseze artiștii autohtoni spre culmi necunoscute până acum industriei muzicale din Moldova. Artiștii vor avea acces la resursele label-ului, care includ în sine: sisteme performante de producție muzicală, colectiv dedicat construirii artistului, oportunități de creștere profesională, parteneriat cu casele de discuri din România etc.

AICI este pagina oficială a label-ului, iar AICI pagina de Instagram a label-ului.

 

 

Preluat de la: diez.md