DSC_2124.jpg
Deja timp de șase ani, compania DMC CONSTRUCTION își bucură clienții cu produse de calitate și inovatoare pe piața de construcții din Moldova. De exemplu, la Chișinău se află una dintre cele mai stilate stomatologii din țară, asta grație unei echipe profesioniste care știe să îndeplinească orice tip de muncă, chiar dacă la prima vedere pare să fie irealizabilă.

Confortul viitoarei case sau al oficiului în care trăiești sau creezi poate fi garantat de meșterii DMC CONSTRUCTION – o companie de construcții specializată în realizarea construcțiilor din beton și metal, a finisărilor interioare și exterioare precum și specializată în montarea instalațiilor electrice și tehnico-sanitare.

Fondatorul acestei companii este Dumitru Musteață, cel care, după trei ani de lucru în alte companii, a decis să-și creeze propria afacere în domeniul construcției. Din 2015, compania condusă de Dumitru sparge tiparele și aduce în prim-plan idei curajoase care sunt realizate de o echipă experimentată și responsabilă. Dumitru spune că toți inginerii au studii superioare în domeniu și cunosc bine specificul lucrărilor pe care le îndeplinesc.  Cel mai important lucru este că însuși Dumitru garantează calitatea pentru obiectul construit. Fiecare proces tehnologic este monitorizat de inginerii companiei, apoi planul aprobat este realizat de specialiști astfel încât rezultatul să fie unul armonios, funcțional și practic.

dmc.md

„În compania noastră, nu există conceptul că «domnul Vasile» cunoaște și poate face totul. Fiecare specialist care lucrează aici este bine pregătit și poate face față oricăror provocări. Pentru mine este extrem de important ca pentru toată munca prestată de companie să existe o singură persoană responsabilă, iar această persoană sunt eu. Clientul se poate adresa direct mie dacă vede o problemă în munca noastră. Dacă deficiența se încadrează în caz de garanție, atunci o înlăturăm gratuit”, a relatat Dumitru într-un interviu pentru locals.md.

Un exemplu care merită să fie scos în evidență este clădirea unei stomatologii din Chișinău, care conține idei inginerești îndrăznețe. „Mă mândresc cu această clădire, pentru că a fost complicat să o executăm. Etajul doi este construit dintr-o anexă «zburătoare» care nu are niciun pilon de susținere”, a povestit Dumitru, potrivit lui pavelzingan.md.

dmc.md

dmc.md

Evident, pentru construirea unor astfel de clădiri este nevoie nu doar de oameni profesioniști, de conceperea planului de construcție, dar și de tehnică performantă  care să permită executarea chiar și celei mai sofisticate lucrări.

Dumitru povestește ce servicii oferă compania atunci când vine clientul cu dorința de a-și construi propria casă.

„De obicei, clientul vine la noi și ne spune că are un lot de pământ și că vrea să construiască acolo o casă – o solicitare populară pe timp de pandemie. Oamenii au început să investească în propriul confort. Clientul poate solicita două tipuri de servicii. Primul – construirea carcasei, al doilea – pachet întreg, în care sunt incluse toate serviciile specializate: construirea casei, lucrări de finisare, lucrări de electrificare și tehnico-sanitare”, a explicat Dumitru.

dmc.md

Dacă vrei să fii la curent cu toate lucrările companiei, accesează paginile de Instagram și Facebook.

Preluat de la: diez.md