reduceri-elefant-md.jpg

E vară, e vacanță, timp numai bun pentru o carte bună. Iar o bibliotecă plină nu înseamnă neapărat un portofel gol, așa că cei de la elefant.md au reduceri de Ziua Devoratorilor de Cărți. Iată o mică selecție de titluri la jumătate de preț.


Mic dejun la Tiffany, de Truman Capote (click pe denumire pentru a beneficia de reducere)

mic-dejun-la-tiffany-truman-capote-29114-1000x1000

Povestea celebră a unui scriitor care își amintește că a cunoscut-o în urmă cu 15 ani pe Holly. În scurt timp tânărul scriitor și fata ciudată cu apucături stranii, pe a cărei carte de vizită era scris „călătoare” devin apropiați. Cartea a cunoscut o ecranizare celebră în 1961, cu Audrey Hepburn în rolul principal

Schimbând gândirea, îți schimbi viața, de Brian Tracy

(click pe denumire pentru a beneficia de reducere)

res_3836f639cca76bd8208ca895f548ad69_full

Cartea prezintă un sistem clar și concis menit să dezvălue structura mentală necesară pentru a avea succesul dorit. Autorul se axează în special pe impotanța fixării scopurilor, disciplina gândirii și dorința de a reuși în pofida oricărui obstacol. Brian Tracy este unul dintre cei mai cunoscuți oratori profesioniști și o personalitate în lumea afacerilor

Eleganța ariciului, de Muriel Barbery

(click pe denumire pentru a beneficia de reducere)

muriel-barbery---eleganta-ariciului_flapsuri-c1_eleganta_ariciului_paperback_2016_

O poveste amuzantă și captivantă prin extravaganța descrierii. Un roman despre eleganța ceaiului și a muzicii, despre puterea literaturii de a face viața suportabilă și despre multă aristocrație. O fabulă filozofică încântătoare, care a cucerit milioane de cititori și nu dă niciun semn că s-ar opri.

365 de povești de la bunici pentru nepoți

(click pe denumire pentru a beneficia de reducere)

carte_girasol_365_de_povesti_de_la_bunici_pentru_nepoti_eg9195

Cartea cuprinde 365 de povești – câte una pentru fiecare zi a anului, cu texte scurte și ușor de înțeles de copii. Fiind alese în scop educativ, transmit copiilor valorile și calitățile umane precum hărnicia, bunătatea, prietenia, modestia. Povestioarele sunt însoțite de imagini colorate care vor atrage și vor bucura copiii

Fata care citea în metrou, de Christine Feret Fleury

(click pe denumire pentru a beneficia de reducere)

christine-feret-fleury-fata-care-citea-in-metrou_c1

Juliette merge cu metroul din Paris în fiecare zi, la aceeași oră. Cea mai mare plăcere a ei este să vadă ce citesc cei din jur. Îi privește pe toți cu tandrețe și curiozitate, de parcă ceea ce citesc, pasiunile și diversitatea existenței lor i-ar putea colora și ei viața monotonă. Dar într-o zi Juliette hotărăște să coboare cu 2 stații mai devreme și să o ia pe un drum ocolitor spre serviciu, decizie care îi va schimba viața.

Cartea secretă a Fridei Kahlo, de F.G. Haghenbeck

(click pe denumire pentru a beneficia de reducere)

fg-haghenback---cartea-secreta-a-fridei-kahlo-c1

Cartea Plantei de Mentă, un carnețel negru, s-a descoperit cândva printre obiectele personale ale Fridei Kahlo. Era o colecție de rețete culinare după care se pregăteau ofrandele cu ocazia Zilei Morților. Inspirat de această mărturie emoționantă, F.G. Haghenbeck a început să reconstituie viața celebrei pictorițe. Biografie și ficțiune, poveste și istorie, cartea deseneaza destinul implacabil al unei artiste, al unei femei, al unui spirit tulburat.

Cyberpsihologia. Viața în rețea: cum ne schimbă internetul, de Catarina Katzer

(click pe denumire pentru a beneficia de reducere)

res_f621faa3d103d804790276c5048d95aa_full

Daca te numeri printre cei 2,5 miliarde de oameni pentru care Google, Youtube sau Facebook sunt repere nelipsite ale vieții de zi cu zi, cartea psihologului Catarina Katzer va avea pentru tine valoarea unei adevărate revelații.

Fiica negustorului de mătase, de Dinah Jefferies

(click pe denumire pentru a beneficia de reducere)

46059828-0

Nicole, o fată de optsprezece ani, pe jumătate vietnameză, pe jumătate franțuzoaică, a trăit toată viața în umbra surorii sale mai mari, Sylvie. Dupa moartea mamei, Sylvie preia controlul întregii afaceri cu mătase a familiei, în vreme ce Nicole primește în grijă un magazin de mătase abandonat din cartierul vietnamez din Hanoi. O poveste despre istorie, încredere și mai presus de toate, dragoste.

Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace, de Stephen R.Covey

(click pe denumire pentru a beneficia de reducere)

978-606-783-031-6

Cu peste 15 milioane de exemplare vândute în întreaga lume, „Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace.  este cea mai importantă carte a secolului XXI în domeniul afacerilor. Covey a studiat principiile după care se ghidează oamenii de succes și le-a integrat într-un program cuprinzător, dar ușor de parcurs. A creat astfel un instrument practic, care poate fi folosit cu rezultate excelente în viața de familie, în afaceri și în societate, în general.

Străinul de lângă mine, de Irina Binder

(click pe denumire pentru a beneficia de reducere)

30829371_1799004413493178_525100554125312000_n

Noua carte semnată de autoarea bestsellerelor: Fluturi și Insomnii, Irina Binder. Romanul are ca eroine trei prietene, „de vârste diferite, cu povești diferite, demente, dar reale sută la sută”. Cartea este inspirată și de această data din realitate și promite povești picante, fără cenzuri.

 

Preluat de la: diez.md