lenacollage.jpg
„Eu nu am fost niciodată să fac fotografii în lanuri de levănțică, nici în lanuri de grâu, nici pe câmpuri cu floarea-soarelui. În acest an, am să mă duc. Și am început cu macii”, așa își începe povestea, redactora-șefă #diez, Elena Baranov.

Astfel, Elena a decis să viziteze câmpurile populare pe Instagram, să înțeleagă de ce anume acestea sunt populare și a încercat să scrie și recenzii. Iată ce i-a ieșit.

Câmpul cu maci

#1. A fost cald (tare).
#2. Lume a fost, dar loc ajunge, nu stai călare așa unul peste altul (cum îmi imaginam eu).
#3. Oamenii vin pentru fotografii și mai puțin pentru a admira (dar acolo sunt niște copaci de nuci și poți să te așezi sub ei și să admiri culoarea roșie dacă vrei).
#4. Și partea cea mai veselă (sau tristă). Într-un moment dat, a venit o familie: mama, tata și doi copii mici. Păi iată, eu am crezut că după sesiunea foto ei vor divorța, dar cel mai probabil rezultatul deja poate fi văzut pe vreo rețea socială cu descriere gen: E tot ce am mai scump/Vă iubesc/Ne-am distrat de minune/bla-bla-bla.

Eu sincer nu pot înțelege așa ceva, dacă nu-i armonie la voi, apoi nu o să-o găsiți nici în maci. Pentru ce să vii să mai faci un „scandălău” și aici? Pentru fotografii noi de profil.

Câmpul cu trandafiri

#1. Acolo miroase așaaaaaa frumoooos. Sincer.
#2. Oameni nu erau mulți (cel puțin, nu așa ca în alte lanuri).
#3. Floricele îs aranjate așa frumos, cu spații printre rânduri. Așa că, chiar dacă e lume, poți să nu te intersectezi deloc, fiindcă sunt tare-tare multe rânduri.
#4. Câmpul e destul de măricel.
#5. Nu știu cât ține sezonul acestor flori. Eu am fost ieri și jumătate dintre trandafiri erau deja uscăței.

Câmpul cu levănțică

#1. Nu am fost în lanul cela popular. Surprinzător, dar am aflat după asta că domnul Chicu își face griji pentru viața mea și am mai aflat că lanul cela popular a fost închis.

Așa că vreau să vă zic: eram singura zână în acest lan violet.

#2. Miroase frumos.
#3. Sunt multeeee albine (la fiecare tufăraș).
#4. Nu e bine de mers când e cel mai mare soare, așa cum am făcut eu.

Câmpul cu grâu

„Eu am luat în serios treaba cu lanurile: iată am fost și-n grâu, să nu credeți că glumesc.”

Câmpul cu rapiță

„Niște rapiță și buruiană violetă. Peisaj parcă rupt din poveste. A, da, și eu.”

Câmpul cu floarea soarelui

„Gata. Am fost și aici. Nu mai știu în ce lanuri să mă duc.”

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalele noastre de TelegramRO și RU.

Preluat de la: diez.md