1533749906523.jpg

O stăpână și-a găsit animăluțul de companie după mai mult de un deceniu. Timp de 13 ani, Janet Adamowicz a crezut că nu-și va mai revedea pisica iubită, dar, se pare că, aceasta a apărut exact atunci când nu se aștepta.

Boo are acum 17 ani și a dispărut de acasă la vârsta de patru ani, în 2015. Stăpâna sa a pus postere pe stâlpii din Harrogate, West Yorks şi a dat anunţ în ziare despre dispariţia acesteia.

Un an de zile, Janet a tot încercat să-și găsească „ghemotocul de fericire”, însă nu i-a reușit, așă că femeia a renunţat la acest gând, ulterior luandu-şi alte două pisici: Ollie, în 2008 şi Tessie, în 2014. Faptul că Boo a fost dusă de cineva la un cabinet veterinar a fost un şoc pentru stăpână.

„Joi am primit un telefon şi mi s-a spus că mi s-a găsit pisica pierdută. I-am spus că nu cred, ambele mele pisici erau acasă şi mi-au spus că s-au uitat în sistem şi ca am o pisică pierdută, pe nume Boo. Mi se părea ciudat, dar nu mi-a venit să cred că era chiar ea când am ajuns la veterinar şi m-a recunoscut. Nu ştiu pe unde a fost, probabil pe stradă, fiind hrănită de străini sau găsindu-şi singură mâncarea”, a zis Janet Adamowicz.

Citește și: foto | „Ne fac viața mai colorată”. Cum și-au alintat internauții pisicile de ziua lor?

Boo a fost adusă acasă şi, în afara faptului că era deshidratată, starea ei de sănătate este una bună, scrie mediafax.ro.

Foto: mediafax.ro

Preluat de la: zugo.md