femeie-sindrom-down-insotitor-de-bord-750x422.jpg
Georgia Knoll este o tânără de 25 de ani, din Mackay – Queensland, Australia. Knoll este ambasadoare pentru persoanele cu handicap, tânăra fiind diagnosticată cu sindromul down.

Într-o zi, visul ei de a deveni însoțitoare de zbor a fost îndeplinit de Jetstar Airways din Australia. Chiar dacă a fost o experiență de o zi, cu siguranță, Georgia Knoll nu o va uita prea curând, scrie airlinestravel.ro.

Înainte de a urca la bordul avionului, pe zborul Brisbane – Mackay, tânăra a participat la ședința de briefing, alături de piloți și însoțitorii de bord. A primit uniformă și „aripile”, insigna pentru primul zbor în uniformă.

Georgia Knoll s-a alăturat oficial echipajului și și-a luat rolul în serios. A întâmpinat pasagerii la bord, a prezentat sistemele de siguranță și a servit serviciile de catering.

femeie-sindrom-down-o-zi-insotitor-de-bord

Această poveste frumoasă a început de la un videoclip postat pe facebook chiar de Georgia Knoll. În acest filmuleț, tânăra prezenta sistemele de siguranță. Videoclipul a ajuns viral în Australia. Oficialii Jetstar au văzut imaginile și astfel s-au decis să-i îndeplinească visul, chiar și pentru o zi.

Preluat de la: diez.md