collage-44.jpg
Mai Dulce poate merge în clasa întâi. Testul de celor 7 ani a trecut cu brio. Mii de oameni au veni în inima Chișinăului să se bucure de sărbătoare.

Au fost multe și savuroase deserturile din acest an. Circa 30 de patiseri s-au întrecut cu operele lor culinare, inspirate din rețete locale, internaționale și vegane. Coada cea mai mare a fost la standul Irinei Negară, unde lumea a fost gata să aștepte și 20 de minute pentru a gusta din macaronsurile sale. Pe lângă ele, s-au băut aproape 100 de litri de limonadă și s-au mâncat sute de înghețate! Cireașa de pe tort de anul acesta a fost împărțită între un medovik de casă, un antreme cu mango și un mousse din pomușoare vegan.
IMG_0171

Anul acesta, decorul evenimentului a fost de-a dreptul impresionat! Intersecția a fost transformată într-o adevărată casă de distracții! Vizitatorii și-au făcut fotografii cu cei dragi într-o cadă adevărată, într-un dormitor și într-o sufragerie, adică acolo unde petrecem cel mai mult timp cu oamenii noștri dragi. Timp de 2 săptămâni, 10 oamenii au muncit în continuu la crearea decorului. IMG_0173

Cei mai fericiți au fost cei de la la Târgul Copiilor Cuminți. Copiii și-au vândut cărțile, hainele și jucăriile și au câștigat sume bune de bani, din care parțial au pus de-o parte și parțial le-au cheltuit chiar la târg.

IMG_0176

După ce și-au terminat treaba, cei mici au participat la minunatele ateliere de creație organizate de ZIP House, Carousel, Loko Moco, Centrul de Urbanism! Cei mici n-au avut nicio secundă liberă ca să se plictisească.

IMG_0177

La Teatrul Gastronomic cu Domnița s-a gătit 3 ore live. Rodica Dumbrăveanu –  blogger AWARAWIA,  Diana Ivanov –  blogger TWICEMOMAT22, patisera Irina Negară, Natalia Madan –  blogger la Planeta Mami și nutriționista Daniela Camerzan ne-au învățat să preparăm bunătăți dulci, bucurându-se de multă atenție din partea publicului.

IMG_0178

Și la standul sponsorilor noștri generali Panadero s-a gătit live. De la ora 11, până la 20:00, maestrul bucătar a stat cu fruntea roșie de oboseală,  rumenind croassanți delicioși cu ciocolată, cremă de vanilie și fructe de pădure.

Lumea s-a distrat pe cinste alături de Clounella, Adrian Ursu, Trupa Black & White, „Elwi’s Band”, Lemonique, Ana Cernicova și Amelia Uzun!

IMG_0175

Preluat de la: diez.md