1482933813981.jpg

Pe străzile Chișinăului sunt o mulțime de animăluțe ale nimănui. Zeci de câini și pisici sunt lăsați să piară în voia sorții. Oamenii cu sufletul mare se angajează să le găsească adăpost sau chiar familii care să le iubească. Un exemplu minunat este o tânără din capitală care a postat pe una din rețelele de socializare istorioara emoționantă a unui motănaș care-și caută o nouă familie.

Vedeți mai jos mesajul motănașului.

„Sunt un motan deosebit, trădat de foștii stăpâni și aruncat în stradă. Deși sunt un pufuleț, nu chiar mic, sunt puțin fricos. De-aceea am stat ascuns oriunde am găsit, dar și acolo boala m-a prins. Am găsit o ușă fermecată pe care am zgâriat-o pâna când s-a deschis! Un human m-a luat, m-a îngrijit și mi-a bortelit fundul cu câte 7 injecții pe zi până când m-am făcut bine.

Sunt foarte cuminte, deparazitat și vaccinat…iar acum și castrat. Cunosc unde să fac pipi și iubesc să torc vise motaneşti.

Nu ezitați sa mă cunoașteți.

Meawțumesc anticipat”

Cei care au rămas emoționați de povestea animăluțului și ar dori să-l primească în familia sa pot apela la numărul de telefon 069574634.

Preluat de la: Zugo.md