metro5-44.jpg
Vara este deja foarte aproape, iar asta înseamnă că începe sezonul temperaturilor caniculare, al băuturilor răcoritoare, înghețatei și picnicurilor în aer liber. În dorința de a ne răcori și de a ne păstra proaspete alimentele preferate, este important să găsim elementele frigorifice potrivite, care ne vor ușura viața și ne vor ajuta să ne bucurăm de sezonul estival.

Astfel, magazinele METRO au pregătit o gamă largă de electrocasnice și accesorii care îți vor permite să savurezi din plin această vară, atât acasă, cât și în micile escapade în sânul naturii pe care le planifici.

În cazul în care ești în căutare de ventilatoare sau aparate de aer condiționat pentru a-ți asigura temperatura optimă în locuință sau la birou, la METRO poți găsi mai multe opțiuni de articole de răcire și climatizare pe care le poți alege în funcție de necesitățile și dorințele pe care le ai în sezonul cald al anului.

Sezonul cald este cel care ne aduce dorința de a petrece mai mult timp în aer liber, în sânul naturii sau în mici călătorii. Toate aceste escapade pot să decurgă mai plăcut și confortabil atunci când aveți la îndemână gustările favorite și băuturile răcoritoare care vă pot ameliora setea. Astfel. Dacă ați pornit la drum sau planificați un picnic, lăzile frigorifice pe care le puteți găsi la METRO v-ar putea fi de mare folos.

Pentru că vara sunt accesibile fructele și legumele în sortiment larg, iar produsele ușor alterabile trebuie să fie păstrate cu precauție, în magazinele METRO poți găsi o varietate de frigidere de diferite mărimi și cu diverse capacități, cu ajutorul cărora vei prelungi perioada de consumație a acestora. Fie că spațiul pe care îl ai în bucătărie îți permite să încorporezi un frigider spațios, fie unul mai compact, la METRO vei putea alege opțiunea potrivită, la cel mai accesibil preț. Cert este faptul că, indiferent de varianta pentru care ai optat, băuturile și alimentele preferate vor rămâne reci!

Pentru iubitorii de vinuri, METRO propune un sortiment de frigidere specializate, care permit păstrarea acestora la temperaturile optime, astfel încât să nu-și piardă din proprietăți și să fie plăcute la servire. Iată câteva dintre opțiunile disponibile în magazine.

Acestea, dar și multe alte produse din această gamă pot fi procurate în magazinele METRO sau consultate în prealabil în catalogul anexat aici.

Preluat de la: diez.md