1535206264605.jpg

Simți că te-ai plictisit de părul lung, care necesită ore întregi de coafare? Vrei să faci o schimbare, dar tot amâni momentul decisiv? Nu mai reprograma vizita la salon, pentru că îți venim în ajutor cu câteva tunsori, care, cu siguranță, îți vor face cu ochiul.

Tunsoarea bob nu se demodează niciodată. În fiecare an este reinventată și apar astfel noi stiluri de bob care reușesc să ne cucerească de fiecare dată. Iar bobul scurt se numără printre stilurile care ne oferă cele mai multe avantaje: este foarte ușor de întreținut, se potrivește oricui, indiferent de forma feței, și reușește să șteargă câțiva ani de pe chip, având un efect de întinerire. 

De asemenea, sunt și câteva avantaje majore ale oricărei tunsori scurte și anume faptul că vei fi gata mult mai repede dimineața și nu îți mai ia o veșnicie să te speli pe cap și să te usuci.

Există numeroase variante de tunsoare bob. Fie că preferi un look ușor răvășit, cu vârfuri tunse inegal, fie că îți plac tunsorile perfect definite, cu linii drepte, ai la dispoziție o mulțime de stiluri din care să alegi. 

Foto: eva.ro

Preluat de la: zugo.md