Metro-mai-24.jpg
Iată a sosit și mult așteptatul timp frumos de afară care predispune la ieșiri cu prietenii la un picnic, unde puteți discuta despre trăiri și planuri de viitor. Orice picnic în sânul naturii presupune mai multe elemente-cheie, precum o pătură, niște gustări, tacâmuri și alte produse esențiale. În acest articol, vei afla ce poți cumpăra de la METRO ca picnicul tău să fie modest, dar și gustos în același timp, fără gătit ore în șir la bucătărie.

Primul lucru de care ai nevoie e o pătură moale și plăcută la atingere. O poți folosi ca așternut pe iarbă sau te poți înveli seara, când o să-ți fie puțin frig.

Următorul coș îl umplem cu tacâmuri de unică folosință: farfurii, linguri, furculițe, cuțite biodegradabile. O să-ți fie comod să le iei cu tine, ocupă puțin loc și n-o să trebuiască să le speli după utilizare. Așadar, îți recomandăm să cumperi farfurii late și adânci, în funcție de ce gustări vei pune în ele.

De asemenea, poți cumpăra și farfurii pătrate din carton, ele se potrivesc perfect pentru cașcaval și/sau fructe uscate.

Evident că ai nevoie și de linguri, furculițe și cuțite. Deja le-am rezervat pentru tine în această listă. Important e ca tu să nu uiți de ele când vei face cumpărături la METRO.

Nu uita și de paharele de hârtie! Partea cea bună este că La METRO le găsești în diferite volume și ai posibilitatea să faci alegerea în funcție de necesitățile tale.

Trecem la următorul pas. În această ieșire în natură vei avea nevoie cu siguranță de prosoape de hârtie și de șervețele umede, așa că alege ce îți convine mai mult dintre aceste produse.

Acum trecem la partea cea mai interesantă pentru care ne-am adunat azi. Gustările. Aici tu va trebui să improvizezi cu produsele pe care ți le recomandăm ca să-ți reușească să impresionezi prietenii cu mâncare gustoasă.

Primul produs în lista noastră este cașcavalul. Ai la alegere cașcaval deja tăiat sau o bucată întreagă.

Următorul produs este salamul, a cărui diversitate de gusturi te poate ajuta să creezi un meniu ca într-un hotel de cinci stele.

Hai să vedem ce poți cumpăra de pe raftul cu fructe uscate, căci și ele se potrivesc perfect picnicului cu prietenii. Rămâne la discreția ta ce tipuri de fructe uscate vei procura, întrucât fiecare e cu gustul său, iar ca să nu o dai în bară, mai bine întreabă-i ce ar prefera să mănânce.

Și ce fel de picnic de primăvară fără verdețuri proaspete din care să faci vreo salată? Este imposibil să nu faci și această achiziție. La METRO găsești verdețuri pe orice plac. Mai mult, această salată de primăvară o poți „condimenta” și cu măsline delicioase de la cunoscutul brand METRO Chef.

Dacă vrei să mai adaugi în meniu și produse din pește, atunci îți sugerăm să tragi cu ochiul la aceste două produse care vor fi îndrăgite de prietenii tăi.

Și asta nu e tot. La finalul acestei mici petreceri în sânul naturii trebuie să strângi după tine gunoiul produs. La METRO găsești tot ce este necesar pentru a lăsa locul într-o curățenie ideală.

Toate cele menționate mai sus, dar și multe alte produse poți găsi în catalogul anexat aici sau în magazinele METRO din Chișinău și Bălți.

Preluat de la: diez.md