owl-cabins-camp-les-guetteurs-france-11.jpg
În ultima perioadă tipul activ de odihnă prevalează în rândurile tinerilor. Cu rucsacurile în spate, mult entuziasm și energie, aceștia pornesc să exploreze ținuturile frumoase de pe glob. În acest context, în regiunea Bordeaux din sud-vestul Franței, a fost instalată o construcție adorabilă, care întruchipează trei bufnițe, unde cei care călătoresc cu rulotele se pot caza absolut gratis pentru timpul de noapte.

Proiectul a pornit pentru a încuraja locuitorii orașelor să renunțe la zonele de confort, să iasă din rețea măcar pentru câteva zile și să descopere frumusețea naturii.

Adăpostul de pe plajă are trei etaje, paturi circulare albe și un coridor învecinat cu vederile spre zonele umede din apropiere. Numită „Les Guetteurs”, strigida de lemn, a fost proiectată și construită de către producătorul de artă contemporană Zébra3 și comandată de artistul-arhitect Bruit de Frigo.

owl-cabins-camp-les-guetteurs-france-1a

Photo Credit: Bruit du Frigo

owl-cabins-camp-les-guetteurs-france-2

Photo Credit: Bruit du Frigo

owl-cabins-camp-les-guetteurs-france-3

Photo Credit: Bruit du Frigo

owl-cabins-camp-les-guetteurs-france-4

Photo Credit: Bruit du Frigo

owl-cabins-camp-les-guetteurs-france-5

Photo Credit: Bruit du Frigo

owl-cabins-camp-les-guetteurs-france-9

Photo Credit: Bruit du Frigo

owl-cabins-camp-les-guetteurs-france-12

Photo Credit: Bruit du Frigo

Dacă îți planifici o excursie la Bordeaux în viitorul apropiat, poți să-ți rezervi sejurul gratuit în Les Guetteurs. Zona este renumită pentru numeroasele campinguri unice. Sincer, cine nu ar vrea să renunțe la electricitate pentru câteva zile petrecute în interiorul unui trio de bufnițe din lemn?

Preluat de la: diez.md