IMG_7634.jpg
Iubiți de milioane, câinii de rasă sunt animalele domestice pe care și-i doresc să-i aibă în preajmă atât copii și adulții. Cunscuți ca cei mai buni prieteni ai omului, iată care sunt cele mai populare rase de câini căutate de internauți.

#1. Bulldog

Pe primul loc în topul celor mai căutați câini pe Google este rasa britanică- Bulldog. De dimensiuni medii și fața încrețită, în timpul celui de al doilea război mondial bulldog-ul a fost asociat cu Winston Churchill. În 2015, în SUA, bulldog-ul a fost cea mai populară rasă de câine. IMG_7629

#2. Pit bull

Numele comun pentru rasele Staffordshire Bull Terrier, American Staffordshire Terrier, American Pit Bull Terrier, American Bulldog și Bull Terrier este Pit bull. Majoritatea câinilor ce fac parte din aceste rase au fost concepute și crescute pentru luptă, dar această practică a fost interzisă în majoritatea țărilor, iar animalele date au devenit animale de companie.

IMG_7630

#3.Labrador

Câinele cu origini canadiene, știut sub numele de Lab este cunoscut pentru abilitatea de a interacționa cu picii și are reputația de câine pentru familie. Talia mare nu îl încurcă să fie la fel de jucăuș ca un copil.

IMG_7631

#4.Ciobănesc german

Una dintre cele mai populare rase din lume, Ciobănescul german este relativ nou ca rasă, avându-și originea în anul 1899. Fiind mai puțin un câine de companie și mai mult un câine polițist sau utilizat în serviciile vamale, Ciobănescul Geman este a doua cea mai populară rasă din SUA.

IMG_7632

#5. Husky Siberian

Blana groasă, urechi ridicate, triunghiulare și marcaje distinctive, sunt unele dintre caracteristicile distinctive ale Husky-ului siberian. Frumoșii câini de talie medie, cu ochii albaștri sunt descendenții unor câini ce vin dintr-o regiune extrem de rece din regiunea Arcticului Siberian.IMG_7633

Preluat de la: diez.md