Vlad-Andreev_Photograf-4197.jpg
Vlad Andreev este un tânăr din Moldova pasionat de fotografie. Tânărul a decis să promoveze frumusețea fetelor cu păr roșcat într-un proiect inedit. Prima dintre eroinele acestui proiect este Diana Botnaru.  

Ideea proiectului a apărut în timp fotograful lucra la o prezentare de modă, pentru compania Alina Bradu. „În timp ce realizam fotografii la acestă prezentare de modă, am observat printre modele, câteva domnișoare cu parul roșcat. Culoarea părului, trăsăturile feții, privirea, pistruii acestor domnișoare, mi-au atras atenția și am zis că neapărat trebuie să realizez un set de fotografii cu aceste domnișoare frumoase cu părul roșcat”.

Conceptul rezidă în fotografii, stil portret și fashion. „În aceste fotografii vreau să redau emoțiile, trăirile, stările sufletești ale acestor persoane”. În acest proiect vor participa șapte persoane. Vlad Andreev_Photograf-2986 Vlad Andreev_Photograf-2997 Vlad Andreev_Photograf-3024 Vlad Andreev_Photograf-3050 Vlad Andreev_Photograf-3067 Vlad Andreev_Photograf-3077 Vlad Andreev_Photograf-3102 Vlad Andreev_Photograf-4043 Vlad Andreev_Photograf-4058 Vlad Andreev_Photograf-4059

Timp de o săptămână veți putea fi cu ochii pe fetele cu păr roșcat. „Fete cu păr roșcat pentru că, această culoare mă face să fiu mai creativ mai deschis în acțiuni, este un imbold de a crea ceva unic și diferit de ceilalți colegi ai mei de meserie”.

„Nu am implicat și băieți pe post de model în acest proiect fotografic, deoarece ideea a venit foarte spontan și am trecut foarte rapid la realizarea  proiectului fotografic, al doilea motiv mulți dintre băieți nu iubesc să realizeze fotografii”, spun tinerii.

Vlad Andreev_Photograf-4118 Vlad Andreev_Photograf-4126 Vlad Andreev_Photograf-4127 Vlad Andreev_Photograf-4144 Vlad Andreev_Photograf-4188 Vlad Andreev_Photograf-4189 Vlad Andreev_Photograf-4192 Vlad Andreev_Photograf-4195 Vlad Andreev_Photograf-4196 Vlad Andreev_Photograf-4197 Vlad Andreev_Photograf-4201

 

Tinerii au format o echipă unită care lucrează umăr la umăr, zi de zi. „Este greu să găsești oamenii potriviți cu care împreună să formezi o echipă. Totodată să crești și să evoluezi împreună alături de ei. Videograf – Sergiu Ioniță – un băiat tare bravo și creativ îți mulțumesc mult pentru că faci parte din echipa noastră. Un parteneriat deosebit de frumos am stabilit și cu make up artista Ecaterina Zubcov”.

Preluat de la: diez.md