mini-kingdom-treehouse-ashland-oregon-39-5b322cc0b7fdd__700.jpg
Dragoni, bătălii și aventuri îndrăznețe. Frumusețea romanilor fantastice este că te pot duce în alte lumi, ce ar fi dacă ai putea trăi într-o lume de poveste în fiecare zi? Ei bine, artistul și arhitectul din Oregon, Ed Bemis, a reușit să facă acest lucru posibil.

Dragoni, bătălii și aventuri îndrăznețe. Frumusețea romanilor fantastice este că te pot duce în alte lumi, ce ar fi dacă ai putea trăi într-o lume de poveste în fiecare zi? Ei bine, artistul și arhitectul din Oregon, Ed Bemis, a reușit să facă acest lucru posibil.

Ajunși la poalele Ashlandului, Oregon stă în fața unei ferme Shining Hand Ranch – o locuință capricioasă care este atât de detaliată încât pare a fi ruptă dintr-o poveste, scrie boredpanda.com.

Această casă de vis a fost complet personalizată de artiști locali și încorporează caracteristici ecologice. Spațiul este încălzit și răcit prin utilizarea energiei geotermale cu o piscină încălzită solar. Lucrurile complicate, realizate manual, reprezintă piatra de temelie, ceea ce face ca această casă să fie unică.

Proprietatea de 8.881 de metri pătrați se întinde pe o suprafață de 706 de hectare, suficient spațiu pentru a vă menține chiar și un dragon. Prețul locuinței este de 7.600.000 dolari. Vedeți mai jos cum arată această casă.

Preluat de la: diez.md