2-4.jpg
Timp de un și jumătate restaurantul „iconic” Port O ‘Call din Kill Devil Hills (un orășel din Carolina de Nord) a fost închis din motiv că fostul proprietar a decedat. Pe 28 mai, de Memorial Day (ziua în care se comemorează soldații americani care au murit în luptă sau în serviciul militar) acest local își va deschide din ușile, datorită Lui Andrew și Natalia Thompson care au închiriat restaurantul pe o perioadă de cinci ani.

Natalia (Bulgar) Thompson este originară din Moldova din orașul Vulcănești și împreună cu soțul său Andrew au dat viață acestui restaurant legendar pentru acele locuri.  Într-o postare pe Facebook Natalia  a anunțat despre noua aventură, adică despre Port O ‘Call, care de altfel va avea și un nou nume – „Seacrets Restaurant and Entertainment”.

„După cum mulți dintre voi știți, ne-am avântat într-o nouă aventură. Suntem mândri că vom prelua vechiul Port O Call. Acesta a fost un vis de-al nostru de când ne-am întâlnit. În cele din urmă, este aproape să devină o realitate. Vom respecta amintirile pe care le-a adunat toată lumea în acest loc. Și promitem că ne vom pune sufletele în tot ceea ce facem”, a postat Natalia pe pagina sa.

1

Lucrări de reabilitare a localului/ Facebook Natalia Bulgar Thompson

2

Lucrări de reabilitare a localului/ Facebook Natalia Bulgar Thompson

Natalia și Andrew au povestit pentru presa locală că meniul restaurantului va fi foarte variat, de asemenea pe timp de noapte va fi muzică live. Localul va fi folosit și ca loc de desfășurare pentru evenimente caritabile.

Cina va fi servită între orele 17:00 și 22:00, iar clubul de noapte va fi deschis de la ora 22:00. până la ora 2:00.

Restaurantul Port O ‘Call din Kill Devil Hills a fost deschis în 1970, iar de-a lungul timpului a devenit un local foarte popular, unde se adunau muzicieni renumiți cum ar fi Leon Russell, Hootie și Blowfish, Dave Matthews și Whalers. Acum după ce fostul proprietar a decedat, fiica acestuia este foarte încântată de faptul că restaurantul va prinde din nou viață.

Restaurantul are și o pagină de Facebook, unde puteți urmări noutățile despre acesta.

Preluat de la: diez.md