nunta-1.jpg
Doi tineri din Filipine au decis că nu își doresc o nuntă obișnuită, așa că au ales să experimenteze cu buchetul miresei și cadourile pentru invitați. Astfel, în loc de tradiționalul buchet de flori, mireasa a purtat o legătură de ceapă roșie de aproximativ patru kilograme, care la final a fost împărțită celor prezenți la eveniment.

Potrivit unui portal de știri filipinez, ideea nonconformistă i-a venit tinerei în timp ce naviga pe internet și a văzut un buchet făcut din ceapă cu o notă de flori. Astfel, mireasa April Lyka Biorrey-Nobis și domnișoarele ei de onoare au purtat câte un buchet de ceapă în timpul nunții.

April a precizat că florile s-ar ofili și ar fi pur și simplu aruncate, dar cepele sunt mai practice și ar putea fi vândute ulterior.

Menționăm cu buchetul nu a fost unul dintre cele mai ieftine, leguma fiind un produs de lux în Filipine. Prețul cepei a crescut atât de mult încât a devenit valoroasă ca aurul, scrie The Guardian.

Restaurantele au scos leguma din meniuri, iar oficialii i-au avertizat pe călători să nu importe fără permisiune specială. De asemenea, potrivit The Guardian, autoritățile au confiscat în ultimele luni ceapă de până la 11 milioane de dolari americani. Legumele au reprezentat 30 % din produsele agricole de contrabandă.


Sursă: Philippine Star

Sursă: Philippine Star

Sursă: Philippine Star

Sursă: Philippine Star

Sursă: Philippine Star

Preluat de la: diez.md