1540482565641.jpg

Deoarece perioada în care ești însărcinată te obligă să renunți la unele ritualuri de înfrumusețare, poți găsi alte metode prin care să-ți „bucuri” corpul cu unele trenduri. Unul dintre acestea, preferat de mămicile noncoformiste, sunt unghiile pe care este pictată ecografia micuțului tău.

Chiar dacă pare ciudat pentru unele femei, acesta, totuși, este ceva des utilizat în ultima perioadă. Deseori, această metodă este folosită atunci când vrei să anunți că ești însărcinată sau pentru a celebra petrecerea de anunțare a sexului copilului.

Sunt și mămici care apelează la acest trend pentru a comemora bebelușii în urma unor sarcinii pierdute.

„Mi-am pierdut orice urmă de inspirație cât m-am luptat cu durerea pierderii lui. Dar am învățat să-l iubesc, să-i iubesc scurta lui viață și să merg mai departe cu speranță. Te iubesc, micuțule și zâmbesc de fiecare dată când te văd pe unghiile mele”, a scris o femeie pe Instagram.

Această tehnică nu este una ușoară de realizat, dar specialiștii talentați știu să facă acest lucru. Așadar, vezi mai jos unele exemple de astfel de unghii personalizate, scrie eva.ro.

Foto: eva.ro

Preluat de la: zugo.md