FotoJet-2021-07-01T114334.114.jpg
Noi v-am povestit despre ea acum un an, iar astăzi vrem să vă reamintim despre ea prin prisma noilor lucrări pe care le-a creat. Doina Pituscan s-a născut la Florești și a crescut într-o familie artistică, însă cea mai mare influență asupra creativității sale a avut-o bunicul ei care era pictor. Acum, este studentă la Universitatea Metropolitană din Londra, unde studiază ilustrare și animație, iar ceea ce creează ea, este o demonstrație clară a faptului că este ireversibil îndrăgostită de rădăcinile sale.

„Am copilărit la Florești într-o familie artistică, dar cea mai mare influență asupra mea a avut-o bunicul care e pictor. Chiar și acum toți îl numesc «hudojniku». El e cel mai talentat și sufletist artist pe care am reușit să-l cunosc vreodată. De mică, petreceam mult timp la el în atelier. Parcă mă văd: azi cu un creion, mâine cu o pensulă, poimâine cu o daltă”, ne-a povestit Doina anterior.

Astăzi noi vrem să vă reamintim de ea și de lucrările pe care le execută, prin intermediul imaginilor de mai jos!

#gallery-2 { margin: auto; } #gallery-2 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 100%; } #gallery-2 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-2 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

AICI puteți citit interviul cu Doina Pituscan, realizat de echipa #diez, iar pentru face cunoștință cu mai lucrările artistei, accesați pagina sa de Instagram!

Preluat de la: diez.md