People-allow-this-tattoo-artist-to-write-whatever-they-want-on-their-bodies-5b3576d57bb10__880.jpg
Maison Hefner este un artist de 23 de ani din Londra și este cunoscut pentru proiectul său „My Words, His Body”. Tânărul face tatuaje, însă nu simple. El tatuează pe corpurile clienților săi ceea ce își dorește, iar ei află abia la sfârșitul sesiunii ce. Proiectul său a început în 2017 și durează până în prezent.

Potrivit lui Meison, înainte de a începe să lucreze la fiecare tatuaj, el are o conversație cu clientul, care durează de la o jumătate de oră până la o oră și jumătate. Îi adresează niște întrebări și decide ce inscripție să facă. Are mai multe caiete cu circa 5000 de notițe și, uneori, ia ceva din el, alteori, are idei noi.

„Îi adresez fiecărei persoane aceleași patru întrebări: De ce vrei să faci asta? Ce înseamnă această încredere pentru tine? De ce ai încredere în mine? Ce veți face dacă nu vă place tatuajul? Răspunsurile lor determină direcția în care ne mișcăm.” – spune artistul.

Înainte de a face tatuajul, Meison are grijă să verifice dacă clientul său nu este sub influența alcoolului, iar folosirea telefonului în timpul procedurii este interzisă.

Iată câteva dintre operele artistului.

#maisonhefner NO UNDERWEAR PLEASE – let’s get nakeddddd everybody

A post shared by Maison Hefner (@maison_hefner) on Jun 26, 2018 at 4:34am PDT

#maisonhefner #mum #ftp 🙂

A post shared by Maison Hefner (@maison_hefner) on May 16, 2018 at 6:18am PDT

#maisonhefner THROUGH DARK SHADES, ORANGE TAINTED BODIES / on my friend @opiumdentist

A post shared by Maison Hefner (@maison_hefner) on May 11, 2018 at 2:34am PDT

#maisonhefner RUM OVER MUM #sorrymum 😂😂

A post shared by Maison Hefner (@maison_hefner) on Apr 8, 2018 at 10:17am PDT

 

Preluat de la: diez.md