FotoJet-2021-11-16T141540.520.jpg
Magia rețelelor sociale constă în faptul că ne ajută să descoperim oameni noi și deosebiți. De exemplu, așa a fost și în cazul când am descoperit brandul „Mozhem”, un proiect curajos, cu viziuni vestimentare unice și cu o filosofie care pune amprenta pe hainele care se creează în atelier. Despre ce este vorba, aflați în materialul ce urmează.

Aina Rozalina este manageră, iar Olga T. este cea care coase haine, mai puțin cuvinte, iar împreună fac o echipă fantastică care ne-a oferit câteva detalii despre brandul lor „Mozhem”, care inițial se numea Indeed și purta filosofia acestui cuvânt.

Aina ne-a povestit că s-a întâlnit cu Olga la o sesiune fotografică, moment care le-a făcut pe ambele să înțeleagă că există o scânteie creativă între ele.

<!–

–> <!–

–>

„Ne-am întâlnit toamna trecută pentru o sesiune fotografică, dar m-am entuziasmat așa de tare de ceea ce creează Olga, încât i-am zis că trebuie să pornim ceva mai mare decât ceea ce era la moment. A fost un drum lung. Am avut multe discuții, după care am decis să facem rebranding”, menționează Aina.

Căutarea unui nume pentru noul brand a fost un proces destul de îndelungat, mai ales pentru că își doreau să fie unul nu doar cu impact, ci și reprezentativ.

„Cuvântul a venit de la o prietenă de-a Olgăi, iar ea a înțeles instantaneu că acesta este numele noului brand. Când ne-am văzut pentru un brainstorming, Olga mi-a zis cu un fel de lumină revelatoare pe față: «Noi avem nume!»”, istorisește Aina despre apariția noului nume de brand.

„Hainele cusute de Olga mă fac să mă simt puternică și liberă” – despre asta este brandul „Mozhem”

Totodată Aina și Olga ne-au spus că acesta în primul rând vorbește despre o libertate de exprimare, despre dreptul de a fi diferit, despre cât de conștienți sunt ei de amprenta ecologică a oamenilor, despre autenticitate. Și despre dreptul primordial al femeii de a fi egală cu bărbatul.

„Ne axăm pe calitate în detrimentul cantității”

Cât despre ceea ce ține de momentele reprezentative și definitorii ale brandului, Aina subliniază că minimalismul și calitatea sunt prioritățile numărul unu.

„Minimalismul ne reprezintă și ne axăm pe calitate în detrimentul cantității. Pentru noi less is more. O să puteți observa fuste și rochii transformer, linii clare și puține. Toate produsele sunt handmade. Lucrăm la ele cu migală și răbdare, deoarece asta e ceea ce ne-am propus când am început”, accentuează Aina Rozalina.

Brandul „Mozhen” este abia la început de drum și zilnic lucrează ca să evolueze tot mai mult în această direcție.

„Suntem abia la început, tocmai ne-am lansat. Încă nu avem niciun SRL deschis, dar lucrăm în această direcție. Pentru showroom ne dorim ceva aparte, căutăm soluții creative. Cei care apreciază ceea ce facem pot face o precomandă. Avem atelierul în unul dintre oficiile de la ULIM. Zilnic, urcăm de câteva ori până la etajul nouă, timp în care ne motivăm să facem cât mai multe pentru ziua respectivă”.

Dacă sunteți curioși să probați ceea ce are brandul deja cusut și să vedeți din ce stofe se lucrează, „Mozhem” vă provoacă să urcați la atelier și să faceți cunoștință cu creațiile vestimentare.

Aina și Olga spun că cel mai important e să faci ceea ce îți place, să fii cum vrei să fii și să nu te gândești la care e ideea de bază în această industrie.

„Am vrea ca oamenii din Moldova să zâmbească mai mult, să fie mai liberi, mai open-minded, să se accepte așa cum sunt, indiferent de circumstanțe. E important să accepți chiar și faptul că nu te poți accepta. Și, no matter what, să nu uităm că noi MOZHEM!”, conchid Aina Rozalina și Olga T.

Vedeți aici paginile de Instagram și Facebook ale brandului „Mozhem”!

Preluat de la: diez.md