1527676679195.jpg

O tânără din Rusia creează ghivece pentru flori cu adevărat inspirate și asta pentru că nu sunt doar niște vase pentru plante, ci personaje din desene animate. Meșterița spune că este pasionată de ideea de a da viață lucrurilor neînsuflețite.

Daria este din Sankt-Petersburg și confecționează ghivece-păpuși. Astfel, tânăra alege să-și amenajeze un geam colorat și plin de viață. Pasiunea sa este admirată de zeci de internauți și asta pentru că tânăra își expune cu regularitate lucrările pe internet.

„Acestea sunt jucării moi, flexibile, de dimensiuni reduse. Puțini oameni le pot vedea pentru că sunt foarte timizi și se ascund în locuri întunecate, deci doar florile sunt de obicei vizibile la suprafață.

Am modelat manual fiecare dintre vase. Sârmă pentru corp este fixată într-o oală și mascată de o placă cu imitația pământului, în care am plantat flori. Ochii sunt făcuți din pietre de curcubeu cu o bază colorată, strălucesc foarte frumos și creează un efect plin de viață asupra ochilor”, spune Daria.

Mai jos puteți vedea câteva din lucrările tinerei, dar și cum aceasta le confecționează.  

 

Preluat de la: zugo.md