1523609962359.jpg

Confecționează frumuseți pufoase de 10 cm, fiecare unice în felul său. O moldoveancă stabilită în Germania uimește internauții cu păpuși minuscule hand-made, care ajung deja în mai multe țări din lume.

Gaby Galamaga este din Moldova, dar locuiește de mai mult timp în Augsburg, Germania, iar deja de un an este meșterița unor păpuși care măsoară nu mai mult de 10 cm. Acestea sunt confecționate din lână, țesătură, dar și alte materiale fine. Fiecare dintre lucrările sale sunt unice și nu au o replică asemănătoare. 

Inițial, Gaby confecționa pentru prieteni, după care pasiunea a devenit o mică afacere apreciată pe piața dn Germania. E nevoie de la 4 până la 6 ore pentru a duce la bun sfârșit o lucrare. Unele păpuși sunt destinate pentru a fi purtate ca broșe, unele sunt păpuși de buzunar, iar altele sunt pentru companie.

„Cred că păpușile au suflet, sunt ascultători buni și pot face pe cineva să se simtă mai bine dacă este făcut cu dragoste și fericire”, spune Gaby. 

 Dacă vrei să o descoperi pe Gaby și lucrările sale, vizitează-i profilul de Instagram, cu siguranță vei rămâne uimit de creațiile sale.

 

Preluat de la: zugo.md