5-32.jpg
Ne-am obișnuit că Micul Prinț, cu toate că are doar câțiva centimetri, să fie în centrul atenției unui parc întreg. Ca o personalitate publică notorie, prințișorul informează comunitatea care îl urmărește, despre fiecare eveniment important din viața lui. Acum câteva zile, Prințul ne-a informat că a absolvit. Cu toca pe cap, o privire mândră și încrezătoare, de la înălțimea regalității sale, locuitorul planetei B612 a pășit în viață.

Acum urmează o etapă mai dificilă în viața prințului, va trebui să treacă de examenul maturității și să-și ia diploma. Noi îi urmă succes și sperăm că ne va informa despre notele pe care le-a obținut în cadrul evaluării naționale.

De când s-a stabilit în parcul Valea Morilor, locuitorul planetei B 612 ține cont de toate sărbătorile marcante și nu ezită să felicite, de la înălțimea planetei sale vizitatorii parcului. Cum reușește Micul Prinț să fie în rând cu toate tendințele, locuitorii capitalei nu știu, dar cert este că îi apreciază eforturile de a fi parte nu doar a micii sale planete, dar și a întregului parc unde s-a stabilit.

Sașa Ceban, o tânără de douăzeci și ceva de ani din Chișinău, nu doar că i-a devenit prietenă prințului, dar cu fiecare vizită pe care i-o face, îi aduce câte un cadou care îi ține de cald.

1

Photo Credit: diez.md

3

Photo Credit: diez.md

4

Photo Credit: diez.md

5

Photo Credit: diez.md

2

Photo Credit: diez.md

Preluat de la: diez.md