Main-camera-4-5-6-.jpg
Proiectul de incluziune socială „La La Play Voices” a călătorit prin toată țara pentru a găsi acei 130 de copii, care astăzi au prilejul să petreacă 7 zile de neuitat în cadrul reședinței de vară din Leordoaia, raionul Ungheni. La preselecții au participat în jur de 400 de copii talentați din toate colțurile Moldovei.

În cadrul reședinței tinerii au parte de activități de dezvoltare personală, dar și profesională, de aceea sunt mereu în mișcare și implicați în programul interactiv, stabilit de organizatori. Respectiv, camerele lor sunt mai mereu pustii.

Echipa #diez a surprins rarele momente când colegii de cameră se retrăgeau în spațiul lor de relaxare. Astfel, am reușit să descoperim și alte laturi a tinerelor talente, cunoscute doar de cei apropiați eroilor La La Play Voices.

Ce am aflat de la tinerii din camerele cu nr. 4, 5 și 6, aflați în continuare:

Camera nr 4 – refugiul iubitorilor de dulciuri

gîtlan andreea

Andreea Gîtlan este o fire romantică, fapt demonstrat de telenovele de care aceasta este pasionată. Serialul latin ,,Soy Luna” este unul dintre preferatele acesteia, întrucât reflectă viața mai multor tineri dintr-un unghi cât mai atractiv. Se consideră o scufiță roșie căreia îi plac la nebunie ciocolatele.

55-Gutu-Amalia

Amalia Guțu este o tânără îndrăgostită de dulciurile kinder și susține că sunt cele mai bune. Dacă ar avea o mașină, atunci Amalia  cu siguranță o Dacia. De altfel, este o tânără care preferă confortul și liniștea interioară, e mereu creativă și dornică să cânte pe orice notă.

72-Negel-Dana

Dana Negel este o fetiță de 9 ani, care de mică viziona desenul animat Pinochio. De aici, Dana a înțeles că minciuna are picioare scurte și că adevărul iese mereu la iveală. Preferă biscuiții Oreo și i-ar mânca zi și noapte, iar povestea pe care ar citi-o la nesfârșit este ,,Fata babei și fata moșneagului”, întrucât este una actuală și plină de lecții de viață, din care tânăra se inspiră.

23-Cataveica-Iana (1)

Iana Cațaveica se consideră o cenușăreasă, căci este harnică, fină și sinceră. Adoră ciocolata albă și anume Rafaello, deoarece are un gust dulce și moale, de altfel mai are și fulgi de cocos care sunt pe placul tinerei.

37-Dobrojan-Jessica

Jessica Dobrojan adoră înghețata și ciocolatele. Este un copil de 10 ani, care mereu sare în ajutor, exact ca și fata moșneagului din povestea preferată de aceasta, ,,Fata babei și fata moșneagului”. Adoră muzica Selenei Gomez.

44-Eni-Ana-Maria (verify) (1)

Ana-Maria Eni este o fire iubitoare de pisici, îi place mult și personajul Garfield, un motan frumos și șmecher, cu care aceasta se aseamănă. Adoră toate dulciurile, inclusiv înghețata și biscuiții.

81-Ravineala-Aniela

Aniela Ravineala este pasionată de istorie, iar filmul ei preferat este ,,Siberia din oase”, unde este reflectată viața din perioada deportărilor. Îi place muzica Innei și pe viitor ar vrea sa ajungă la fel populară ca și cântăreața ei preferată. Cât despre dulciuri, Anielei îi plac biscuiții Twix și Ciocolata Milka cu Oreo.

Camera nr 5 – locul care ademenește prin confort, dragoste și vorbe bune

25-Cernetchi-Arina

Arina Cernețchi crede în magie și în faptul că dorințele pot deveni realitate, lucru constatat din filmul ei preferat, ,,7 dorințe”. Este o amatoare a dulciurilor de la Bucuria și o prietenă fidelă a Cenușăresei, a cărei poveste a determinat-o să fie mereu cuminte și ascultătoare.

107-Voleac-Madalina

Mădălina Voleac este o fire romantică, crede în dragoste și e o fană înflăcărată a filmului ,,Titanic”. La TV se uită mai mereu la Sponge Bob, considerând-ul foarte amuzant.

71-Nastas-Gabriela

Gabriela Nastas este o fană a păpușilor Barbie. Crede în puterea dragostei și în bunătate, iar povestea care a motivat-o să fie atât de romantică este ,,Frumoasa din pădurea adormită”.

61-Jioara-Valeria

Valeria Jioară este o fetiță îndrăgostită de dulciuri și desene animate. Se inspiră din aventurile lui Tom și Jerry, considerându-i o echipă genială, care chiar dacă se ceartă, mereu ajung la compromisuri.

74-Nitu-Selena

Selena Nițu rămâne fidelă canalului de televiziune ,,Minimax”, desenul ei preferat de acolo fiind ,,Bibi și Tina”, iar Selena crede ca seamănă mult cu Bibi, o fata visătoare, săritoare la nevoie și descurcăreață.

96-Tinevschi-Vlada

Ținevschi Vlada este un spirit liber, îi plac noile experiențe, iar personajul Lucky din filmul ce poartă același nume o caracterizează perfect, este luptătoare, se simte mereu liberă și este harnică.

73-Nigalcuta-Nicoleta

Nicoleta Nigalcuță este o fană a filmului ,,Titanic”, fiind atrasă de dragostea dintre personajele principale. Crede în puterea dragostei și în faptul că ea poate schimba omul.

Camera nr. 6 – locul unde ai putea sta la taclale ore întregi

110-Zubcov-Paula
Paula Zubcov se consideră o mică sirenă, are o voce fermecătoare și un șarm unic, precum și sirena din povestea ei preferată. Adoră ciocolatele, de aceea până și biscuiții ei preferați sunt cei cu fulgi de ciocolată, iar dacă ar avea o mașină, atunci ea ar vrea să fie un BMW.

9-Barba-Anastasia

Anastasia Barbă este o fată de 13 ani, care visează să aibă părul lung, precum și personajul principal din povestea ei preferată, Rapunzel. Cu toate astea, este și o fire rebelă, iubește să vizioneze filmele în care joacă Vin Diesel. Mașina la volanul căreia se visează este un Lexus.

13-Bogdan-Ana

Ana Bogdan de mică adora povestea ,,Fata babei și fata moșneagului”, de aici a învățat să fie sinceră și săritoare la nevoie. Îi plac florile și ciocolatele, iar dacă ar fi să se asemene cu vreun personaj din desene animate, aceste ar fi motanul Tom din faimosul ,, Tom și Jerry”.

32-Cotoman-Catalina

Cătălina Cotoman crede în existența îngerului ei păzitor. Este finuță precum ciocolatele Raffaelo, care au cucerit-o de la prima gustare. Totodată, urmărește și fotbalul, iar fotbalistul ei preferat este Cristiano Ronaldo, căci este puternic și plin de carismă.

77-Pirlii-Vlada

Pîrlii Vlada este un copil romantic și visător, calități deprinse în urma vizionării filmului ,,To all the boys I love before”. Iubește ciocolata Korona și dacă ar fi să întâlnească vreun personaj în realitate, atunci acesta ar fi Sponge Bob.

7-Baes-Maria (2)

Maria Baeș crede în existența unui făt-frumos, este talentată și visătoare. Are vise mari și scopuri care vor fi realizate. Iubește ciocolatele, iar actorul ei preferat este Leonardo DiCaprio, întrucât este un exemplu demn de urmat pentru mulți actori care sunt la început de cale.

79-Popescu-Alina

Alina Popescu este o fană a Iulianei Beregoi. Este la fel de talentată și descurcăreață. Mașina pe care visează să o conducă este un Audi, iar povestea ei preferată este ,,Scufița roșie”.

Descoperă și eroinele din primele 3 camere aici.

Preluat de la: diez.md