Nokia-6310-melancolici.jpg
Într-o perioadă în care Nokia nu pare să mai aibă vreo relevanță pe piața globală de telefoane de orice fel, finlandezii au lansat un gadget pentru melancolici, Nokia 6310. Nu de alta, dar fi fost păcat să treacă neobservată aniversarea a 20 de ani de la lansarea originalului, notează Playtech.ro

HMD, deținătoarea brandului Nokia, a decisă să aducă în actualitate un telefon de vorbit, nu smartphone, pe care mulți dintre noi și-l aduc aminte ca fiind surprinzător de andurant. Nu de puține ori, când cineva spunea Nokia 6310, terminalul era asociat cu o cărămidă.

Versiunea actualizată a telefonului clasic vine în mod previzibil cu câteva modificări, mai ales pe partea de design, dar principiul de bază a rămas același. Acesta este un telefon de vorbit, fără un ecran sensibil la atingere, chiar dacă este color și fără vreun magazin virtual.

playtech.ro

Pe de altă parte, vine la pachet cu Snake sau jocul „râma”, după cum îi spuneau apropiații. În consecință, include un volum semnificativ de divertisment, chiar dacă nu-ți facilitează ore întregi pierdute pe Facebook. Dacă nu îți place să te joci, poți asculta radio. Până și o cameră foto este inclusă, deși nu sunt foarte optimist în privința calității.

<!–

–> <!–

–>

Partea cea mai impresionantă a gadgetului ține de preț. În cazul în care vrei un telefon rezistent, bun de vorbit, la un preț accesibil, micuțul costă doar 60 de lire pe site-ul oficial Nokia. În contextul în care tot mai mulți oameni caută telefoane micuțe, bune de vorbit și cu o autonomie de invidiat, noul Nokia 6310 are tot ce-i trebuie pentru a deveni o vedetă în domeniu. Apropo de baterie, deși încă nu a fost testată de vreo autoritate independentă, în specificațiile oficiale se menționează că ar putea să reziste chiar și câteva săptămâni departe de priză. Rămâne să vedem care dintre prietenii tăi va fi mândru să-l scoată pe masă la cafea.

Preluat de la: diez.md