regina2.jpg
Regina Elisabeta a II-a a făcut o vizită în premieră la Săptămâna modei de la Londra (16 – 20 februarie), unde a fost însoţită de Anna Wintour, editorul-şef al ediţiei americane a revistei Vogue, transmite AFP.

Regina Elisabeta a II-a şi Anna Wintour au stat una lângă cealaltă, pe rândul din faţă, la o prezentare de modă care a avut loc marţi, la Săptămâna Modei de la Londra, scrie mediafax.ro.

A fost vorba despre prezentarea colecţiei unui designer britanic, Richard Quinn, care a primit din partea reginei premiul Elizabeth II Fashion, un trofeu aflat anul acesta la prima ediţie şi care va fi decernat anual unui tânăr talent din domeniul modei.

Queen Elizabeth II Visits London Fashion Week in London

Îmbrăcată într-un compleu format din rochie şi jachetă bleu deschis, regina a părut surprinsă de unele ţinute din colecţia lui Quinn, combinaţii de piese fluide cu motive în culori vii şi căşti de biciclist, cât şi rochii din piele purtate cu ciorapi plasă.
„Ca un tribut adus industriei şi o moştenire pe care o las tuturor celor care au contribuit la dezvoltarea modei britanice, vreau să prezint acest premiu dedicat unui nou şi tânăr talent”, a spus regina.

The Queen Visits London Fashion Week

Quinn a descris momentul ca fiind “un pic suprarealist”, adăugând că i-ar plăcea să se ocupe de garderoba viitoarei membre a familiei regale, fosta actriţă americană Meghan Markle, care se va căsători cu prinţul Harry, nepotul reginei Elizabeth a II-a, în luna mai.

The Queen Visits London Fashion Week

Photo: Hepta

Preluat de la: diez.md