1-70.jpg
Modela Shanina Shayk a anunțat anularea unuia dintre așteptate show-uei – Victoria’s Secret Fashion Show 2019. Declarația a fost făcută pentru The Daily Telegraph. 

Modela australiană, angajată la companie de cinci ani, timp în care a defilat pentru brand, a recunoscut că anul acesta organizatorii au decis să facă o pauză și să reconceptualizeze show-ul.

Imagini pentru Victoria's Secret

„Este ciudat când realizez că anul acesta spectacolul nu va fi. De obicei, în această perioada obișnuiam să mă antrenez din greu și mă pregătesc pentru selecție. Dar sunt sigură că ne așteaptă schimbări mari. Echipa Victoria’s Secret lucrează activ la branding și caută noi metode de a face spectacolul și mai fermecător ”, a spus Shanina.

Imagine similară

Mai devreme, în luna mai a acestui an, a apărut ediția The New York Times, în cadrul acesteia, Leslie Wexner, CEO L Brands, care deține Victoria’s Secret, a menționat că marca de lenjerie este supusă unor modificări.Imagini pentru Victoria's Secret

Imagine similară

„Moda este o afacere schimbătoare. Trebuie să evoluăm și să ne schimbăm pentru a putea crește. Ținând cont de acest aspect, am decis să revizuim aspectul tradițional al spectacolului Victoria Fashion Secret”, a spus Leslie Wexner.

Imagine similară

Imagini pentru Victoria's Secret

Înainte de aceasta, mass-media a discutat despre declarația lui Ed Razek, Chief Marketing Officer al L Brands, care a fost condamnat public din cauza comentariilor asupra modelelor transgender din Vogue. Ed a refuzat să accepte modele de dimensiuni plus și transgender la show.

„De ce nu vrem să invităm persoane transgender? Pentru că spectacolul nostru este o fantezie. Acesta este un program de divertisment de 42 de minute, unic în felul său.”

Preluat de la: diez.md