fhs-2.jpg
Descoperă atmosfera artistică și boemă inspirată de noua colecție pentru sezonul rece FW 18/19 semnată de brand-ul MOVE. Campania „Bohemian Muses” dezvăluie versatilitatea pieselor pictate manual, fiind puternic accesorizate în stilul anilor ’80.

Inspirația colecției pornește de la tabloul unei grădini magice, pline de plante colorate intens în nuanțe hipnotice. Anturajul grădinii suprarealiste este redat prin structuri și compoziții complexe.

Designerul Lilia SURDU amintește că „stofa de bază a unei colecții MOVE rămâne a fi mătasea, iar inspirația mereu vine din natură. Persistă și ideea de „wearable art”, unde fiecare piesă vestimentară este o operă de artă unică”.

În colecție predomină stofele din mătase naturală, de o densitate mai mare, specifice pentru sezonul rece și catifeaua în nuanțe de dusty pink și negru. Piesele sunt pictate manual, iar paleta de culori reprezintă un amestec de tonuri intense ca ultraviolet, nebulas blue, red pear și green dark. Pentru ținute rafinate vă propunem rochii drapate și bluze lejere. De asemenea, găsiți piese în vogă ca rochia-capot, care poate fi purtată deasupra unei ținute cu pantaloni sau tradițional ca o rochie.

MOVE crează haine din mătase naturală, pictate manual pentru iubitorii de artă. Fiecare rochie este o filă albă unde colorăm o istorie. Compozițiile desenate pe haine sunt unice, iar replicile acestora diferă ușor, ceea ce reprezintă dovada muncii meticuloase a artiștilor noștri. Produsele MOVE pot fi achiziționate în Chișinău, Paris și Milano.

fashion28 (1) fashion28 (2) fashion28 (3) fashion28 (4) fashion28 (5) fashion28 (6) fashion28 (7) fashion28 (9) fashion28 (10) fashion28 (11) fashion28 (12) fashion28 (13) fashion28 (14) fhs (1) fhs (2)

Preluat de la: diez.md