1521479525047.jpg

Unul dintre cele mai grandioase show-uri din țara noastră a avut loc pe 17 și 18 martie în capitală. „Moldova Fashion Days” a adunat pe podium zeci de colecții de haine pentru primăvara și vara acestui an. Brandurile autohtone au fost cele care și-au propus să cucerească prin calitate, comoditate și prețuri accesibile.

În cele 2 zile ale evenimentului, 35 de defileuri de modă și 560 de ținute de sezon au bucurat ochii oaspeților. „Moldova Fashion Days” s-a aliniat tendințelor internaționale, fiecare colecție fiind alcătuită din 16 combinații de piese vestimentare, încălțăminte și accesorii.

Pe lângă prezența titanilor în industria modei de la noi, și-au făcut apariția și câteva nume noi, care au adus un suflu nou. În cadrul aceluiași eveniment, două colecții de rochii de mireasă, create de brandurile „Două inimi” și „Fortuna Sisters”, au făcut furori printre fashionistele prezente în sală. Și designerii invitați special, Valentina Vidrașcu și Lorina Bălțeanu, au atras privirile.

Designerii au pregătit colecții „proaspete” și fine, care au accentuat grațiozitatea siluetei feminine. Ținutele pentru copii, inspirate din natură, au adus pe podiumul evenimentului puritate și seninătate.

Surpriza ediției din acest an au fost 3 invitați speciali de la Strasbourg Fashion Week, care au mediatizat evenimentul moldovenesc și în presa internațională.

„Moldova Fashion Days” este un eveniment bianual organizat în țara noastră pentru a promova industria fahion. Prin motto-ul ediției din acest an – „See now, buy now”- consumatorii sunt îndemnați să procure aricolele vestimentare imediat după ce au fost prezentate pe podium.

 

Preluat de la: zugo.md