IMG_0814-1.jpg
Aflându-ne în toiul primăverii, vremea de afară începe să ne bucure cu temperaturi din ce în ce mai înalte, razele soarelui sunt din ce în ce mai sesizabile, iar mediul înconjurător devine tot mai verde. După câteva luni de vreme rece și adesea posomorâtă, toate aceste schimbări aduse de sezonul cald ne trezesc dorința de a petrece mai mult timp în aer liber și în sânul naturii, bucurându-ne de decorul natural și atmosfera creată de această perioadă a anului.

Așadar, pe lângă faptul că sezonul primăvară-vară vine cu plimbări mai lungi și timp petrecut într-un mod mai activ, acesta transferă multe dintre sărbători, întâlniri cu prietenii sau familia din încăperi în natură. Probabil toate aceste modalități de a ne petrece timpul pot fi îmbinate în sine într-o singură activitate îndrăgită, practicată și devenită deja tradițională în această perioadă a anului, și anume – grătarul.

Fie că aveți o casă la curte sau obișnuiți să vă organizați grătarul în pensiuni, păduri sau oricare locuri autorizate și potrivite pentru asta, pentru nimeni nu este necunoscută aroma inconfundabilă a alimentelor pregătite pe grătar, care deseori vine la braț cu sunete ce denotă buna dispoziție a celor prezenți. În acest sens, este foarte important ca această reuniune cu cei dragi să fie bine organizată, astfel încât nimic să nu știrbească din satisfacția oferită de moment, iar magazinele METRO sunt gata de a vă ajuta să pregătiți totul în cel mai bun și rapid mod posibil.

Astfel, la METRO puteți găsi tot ceea ce căutați pentru organizarea unui grătar așa cum îl vreți, inclusiv articole și instrumente necesare pentru copt. Indiferent dacă intenționați să faceți grătarul în curte, la terasă sau în natură, aici aveți oportunitatea de a alege ceea ce se potrivește cel mai bine necesităților dvs.

Odată ce grătarul potrivit a fost adăugat în coșul de cumpărături, putem trece la următoarea și una dintre cele mai importante și responsabile părți – alegerea cărnii. Fie că preferați carnea de pui, porc sau vită, cea marinată deja sau doriți să vă valorificați rețeta proprie de marinare a cărnii, METRO vă vine în ajutor cu o gamă largă de cărnuri de cea mai înaltă calitate.

Pentru cei ce preferă peștele și fructele de mare, METRO vine cu o gamă largă de opțiuni care se vor încadra cu gust pe masa dvs. Fie că preferați creveții, tonul sau oricare alt tip de pește potrivit pentru grătar, magazinele METRO vă garantează calitatea și disponibilitatea acestora.

Probabil ar fi greu să ne imaginăm un grătar „ca la carte” fără salata de legume care vine alături de carnea proaspăt coaptă, iar mulți dintre noi preferă și legumele coapte la grătar, care odată ce sunt pregătite astfel, capătă un gust deosebit și intens. Astfel, pentru un plus de culoare și vitamine pe masa dvs, puteți să optați pentru varietatea de cele mai proaspete și suculente legume din magazinele METRO.

Cei care au deja experiență în pregătirea unui frigărui probabil au observat cât de mult contează modul în care sunt marinate produsele, dar și plusul de gust pe care îl pot oferi condimentele sau sosurile adăugate. În acest sens, în magazinele METRO puteți găsi o gamă largă de opțiuni de aceste adaosuri cu care veți putea experimenta și obține rezultatul perfect atât până în momentul în care ați copt alimentele, cât și după.

În cazul în care preferați să vă completați gustul cărnii sau a altor alimente preparate la grătar cu cel al berii răcoritoare, la METRO puteți să alegeți berea care vă place mai mult din varietatea generoasă disponibilă. Fie că preferați berea brună, blondă, cea fără alcool sau fructată, aici aveți ocazia să găsiți ceea ce vi se potrivește cel mai bine.

Iar pentru ca masa să fie una completă în totalitate, iar discuțiile „la o bere” să decurgă plăcut și delicios, cu siguranță este nevoie și de un platou de gustări. De la arahide, nuci și până la crackeri, METRO vă propune tot felul de „sărățele” care își vor găsi locul în compania dvs.

Totodată, în cazul în care intenționați să vă amenajați curtea pentru grătarele pe care planificați să le organizați în perioada sezonului estival, la METRO puteți găsi și articolele necesare pentru terasa dvs. Planificați petreceri cu mai mulți oameni dragi sau le preferați pe cele în sânul familiei? În oricare dintre situații, acestea cu siguranță nu vor fi în plus în curtea dvs.

Acestea, dar și multe alte produse, accesorii și articole care vă vor fi de folos în acest sezon pot fi cumpărate în magazinele METRO sau consultate în catalogul online atașat aici.

Preluat de la: diez.md