Image-from-iOS-3.jpg
Astăzi vrem să vă aducem o informație mai „roz” în feed-ul vostru de pe rețele și să vă facem cunoștință cu Emily – fetiţa care, până la vârsta sa de trei ani, a reuşit să apară de două ori în revista internaţională BeCool Magazine şi să o imite pe Elizabeth Taylor în calendarul 2019 Icons Kids de la aceeaşi agenţie. Emily este de naţionalitate moldoveancă, dar e stabilită cu familia sa în Toscana, Italia. Am vorbit cu mama lui Emily pentru a afla mai multe detalii despre cum îşi petrece ea copilăria prin prisma activităţii de model.

Mama lui Emily, Natalia Vacaru, ne-a povestit că totul a început la vârsta de un an şi câteva luni, vara, atunci când a aflat de la o prietenă de un casting la agenţia BeCool Magazine, care se ocupă cu modelingul pentru orice vârstă. „Mi-a plăcut ideea, am trecut de toate etapele fără anumite probleme, achitând doar o asigurare. Am continuat cu sedinţele foto de două-trei ori pe lună pentru a crea un portofoliu. Şi după ceva timp, pozele lui Emily au fost publicate de două ori în revistă.”

Cea mai interesantă apariție

„Cel mai interesant a fost atunci când a trebuit, pentru calendarul Icons Kids 2019, să imităm o personalitate marcantă”, povestește mama tinerei modele. „Eu confecţionam diverse tipuri de turbane, de aceea s-a venit cu ideea ca Emily să o imite pe Elizabeth Taylor, ea fiind o amatoare de turbane.” Pe lângă asta, Natalia ne-a povestit că Emi a avut oportunitatea de a defila la o prezentare de modă la Pisa. „Încă ceva care ne-a surprins mult şi la care nu ne-am aşteptat a fost că un video cu Emily a fost repostat de către renumitul blogger Chiara Ferragni pe pagina sa de Instagram.”

Emily își alege singură hainele

Natalia ne-a mai spus că fetița ei nu se dă în vânt după hainele oferite de agenție sau de mama sa pentru a le purta, dar că își alege singură articolele vestimentare și e tare capricioasă în timpul sesiunilor foto. „Adoră să danseze şi să joace diferite roluri de personaje.”

Perioada de pandemie a oprit desigur toate activitățile, însă propunerile pentru viitoarele colaborări nu s-au oprit. „Recent, am primit o propunere de la studio pentru a crea un proiect foto mamă-fiică şi deja aşteptăm să trecem de situaţia urâtă în care ne aflăm şi să putem participa.”

Autoare: Alina Țurcanu

Preluat de la: diez.md