victoria1.jpg
Moştenitoarea imperiului Swarovski, Victoria Swarovski, în vârstă de 23 de ani, s-a căsătorit cu Werner Mürz, investitor în domeniul imobiliar, în cadrul unei ceremonii fastuoase. Mireasa a purtat o rochie cu 500.000 de cristale, în valoare de peste un milion de dolari.

Fiind moştenitoarea averii Swarovski, nunta Victoriei Swarovski nu putea fi altfel decât orbitoare. Tânăra, care este şi o cântăreaţă de succes în Austria, s-a căsătorit cu investitorul Werner Mürz în oraşul italian Trieste. Cei doi, care sunt împreună din 2010, şi-au spus jurămintele în Catedrala San Giusto, iar la cele trei petreceri organizate după ceremonie au participat peste 250 de invitaţi, potrivit Daily Mail.

 

dailymail.co.uk

dailymail.co.uk

Mireasa a purtat o rochie de-a dreptul impresionantă, împodobită cu 50.000 de cristale Swarovski, paiete şi flori, completată de un voal lung de opt metri şi o trenă uriaşă care a cântărit 46 de kilograme. Valoarea rochiei se ridică la peste un milion de dolari şi a fost special creată de designerul din Dubai, Michael Cinco, a cărui clientelă include nume precum Beyonce, Jennifer Lopez, Rihanna şi Lady Gaga.

 

dailymail.co.uk

dailymail.co.uk

victoria4

victoria5

Evenimentul a durat trei zile şi a avut loc într-o staţiune de cinci stele din Portopiccolo. Mireasa a fost condusă la altar de tatăl ei, Paul Swarovski, iar pentru a se putea deplasa, a fost nevoie de o întreagă echipă de prieteni şi membri ai familiei, care să-i poarte trena uriaşă.

În prezent, cuplul se bucură de o lună de miere la fel de luxoasă, în Franţa. Tânăra şi-a ţinut la curent cei peste 130.000 de fani de pe Instagram, publicând imagini în care apare relaxându-se pe un yacht de lux şi făcând cumpărături la un magazin Dior din St. Tropez. Victoria Swarovski, care s-a născut în Innsbruck, este o cunoscută cântăreaţă în Austria, celebră pentru interpretarea coloanei sonore a filmului „Cronicile din Narnia: Călătorie pe mare cu Zori-de-Zi/ The Chronicles Of Narnia: The Voyage Of The Dawn Treader“, dar şi pentru că în 2016 a câştigat versiunea germană a show-ului „Dancing With The Stars“.

 

Victoria6

Victoria7

victoria8

Victoria9

Preluat de la: Diez.md