Tv-as-a-part-of-interior.jpg
Samsung Electronics anunță lansarea vânzărilor unei noi linii de televizoare Samsung QLED în Moldova. Noile televizoare QLED au un design impresionant și funcții inteligente, care garantează un nou nivel de satisfacție în urma vizionării.

Prezentarea noii linii pilot a avut loc la evenimentul First Look în incinta clădirii American Stock Exchange (AMEX) din Manhattan. În timpul prezentării, președintele direcției Display-urilor ale Samsung Electronics, Jong-hee Han, dar și alți lideri ai companiei Samsung au vorbit despre caracteristicile și beneficiile liniei pilot de televizoare.

„Noi schimbăm viziunea asupra televizoarelor cu ajutorul unei linii noi lansate în anul 2018. Dispozitivele QLED TV sunt concepute pentru a oferi o plăcere maximă și o imersiune completă în timpul vizionarii pentru utilizatorii din întreaga lume. Televizoarele sunt ușor de setat și, în același timp, oferă cea mai bună impresie de familiarizare cu conținutul”, a subliniat Yongkhi Khan.

steam link

Gamă variată de televizoare QLED

Astfel, gama de televizoare QLED din anul 2018 include seriile Q6F, Q7F, Q8C și Q9F, iar principalele avantaje ale noii linii de televiziune QLED sunt calitatea înaltă a imaginii, designul unic și o varietate mare a conținutului.

Televizoarele Samsung QLED 2018 sunt realizate în baza tehnologiei specializate a punctelor cuantice. La baza acesteia stă procesul de transformare a luminii într-o culoare exactă. Acest lucru permite reproducerea culorii în volum de 100%, precum și afișarea cu exactitate a mai mult de un miliard de nuanțe. Ecranul realizat în baza punctelor cuantice oferă o calitate impresionantă a imaginii și o rezistență ridicată la epuizarea pixelilor (pixel burnout).

Mai mult, noua tehnologie HDR 10+ permite reglarea unui nivelul optim de luminozitate și contrast pentru fiecare scenă. Datorită acestui fapt, imaginea oferă o transmisie îmbunătățită a tuturor detaliilor ce corespund intenției regizorului.

Printre caracteristicile-cheie ale liniei noi, producătorul evidențiază modul Ambient, care permite dispozitivului să se combine cu ușurință cu interiorul oricărei case și să devină un obiect de artă separat chiar și atunci când televizorul este oprit. Modul dat transformă televizorul într-un centru de informare casnic care afișează imagini cu muzică pe fundal, fotografiile preferate ale utilizatorilor sau timpul. În plus, funcția identifică culoarea și modelul peretelui din spatele televizorului și ajustează imaginea prin intermediul aplicației SmartThings.

Tv as a part of interior

Design unic fără chenar

De asemenea, televizorul Samsung QLED deține un design unic fără chenar, un cablu unificat „invizibil” de 5 metri lungime numit One Invisible Connection, care unește în sine cablurile de alimentare și de transmisiune a datelor. Opțional, va fi disponibil un cablu de 15 m și o montare pe perete fără spațiu între televizor și perete (No Gap Wall-mount), ce permite fixarea îndeaproape pe perete a televizorului.

Merită de remarcat telecomanda universală One Remote Control, care gestionează toate dispozitivele conectate și conținutul, precum și setarea simplificată a Smart TV și controlul televizorului prin intermediul aplicației SmartThings. Tehnologia SmartThings permite conectarea la toate dispozitivele inteligente din locuința dvs. de la smartphone la aparatele de uz casnic și să controlați de la televizor fără a fi distras de nimic.

Samsung Electronics Co., Ltd. oferă viață ideilor revoluționare și introduce tehnologii inovatoare inspirând oameni și creând viitorul pieței de consum în lumea smartphone-urilor, televizoarelor, dispozitivelor portabile, tabletelor, aparatelor de uz casnic, dispozitivelor medicale, sistemelor de rețea, soluțiilor de memorie, semiconductorilor și soluțiilor LED.

Noile televizoare Samsung QLED pot fi testate sau procurate în magazinele Maximum, Bomba și FoxMart.

Pentru mai multe informații, vizitați news.samsung.com sau site-ul oficial.

Preluat de la: diez.md