54.jpg
„Descoperă și iubește rădăcina” este pagina pe care ar trebui să ajungă toți cei care vor să găsească locuri inedite în Moldova. Astfel, dacă ești pasionat de călătorii și ai vrea să descoperi de unde-ți vine rădăcina, atunci să știi că Liliana Busuioc, tânăra care a înființat blogul, îți pregătește o mulțime de materiale colorate despre țara ta.

„M-am născut în Moldova acum 30 de ani, pe atunci era Republica Sovietică Socialistă Moldovenească din cadrul URSS. Iubesc țara în care m-am născut eu, copiii, parinții, buneii și străbunii mei. Sunt recunoscătoare, apreciez și mă bucur de ceea ce avem. Cred că avem cu ce ne mîndri și avem de ce ne bucura. Vreau să descopăr și să valorific împreună cu familia mea tot ceea ce a fost și este al nostru, și ne definește. Rădăcina este un blog despre noi și rădăcinile noastre, despre tot ceea ce ne reprezintă ca națiune și ne crează propria identitate”, scrie Liliana despre blogul său.

Pe acest blog puteți găsi o sumedenie de lucruri interesante care vă vor ajuta să descoperiți Moldova. De exemplu, unul dintre cele mai recente articole include 30 de vederi din Moldova care pot inspira să planifici următoarea călătorie prin țară.

O altă parte interesantă este faptul că deși avem comori, practic, sub nas, noi nu le observăm, iar Liliana ne ajută să facem acest lucru. De exemplu, v-ați întrebat vreodată ce curiozități ascunde Biblioteca Națională, care, apropo este situată chiar în centrul Capitalei.

Totuși, cel mai important lucru pe care ne îndeamnă să-l facem Liliana este să călătorim și să ne descoperim țara, mai mult, bloggerița ne dă pentru asta și o mulțime de motive.

Așa că, să nu vă fie frică să călătoriți, descoperiți-vă țara și rădăcinile. Puteți începe chiar de astăzi. De ce? Pentru că, astăzi, 27 septembrie, sărbătorim Ziua Mondială a Turismului, iar Moldova are un potențial enorm în acest sens!

Preluat de la: diez.md