diez-share-facebook.png
Android Messages, actualizată deja la interfaţa Material Design, va primi noi funcţii de căutare pentru o mai bună gestionare a mesajelor SMS. Actualizarea va aduce o nouă funcţie de căutare care va permite filtrarea mesajelor primite pe criterii de conţinut.

La tastarea unei expresii de căutare sau selectarea unui nume din lista de contacte, în listă vor apărea mai multe categorii de conţinut (imagini, clipuri video sau locaţi), uşurând găsirea conţinutului care ne interesează, transmite go4it.ro.

Cu interfaţă împrospătată şi un nou Dark Mode optimizat pentru folosirea pe timp de noapte, aplicaţia Android Messages este o alegere tot mai atractivă pentru înlocuirea clientului de mesagerie implicit, livrat de telefoanele cu sistem Android.

Aplicaţia Android Messages poate fi folosită acum de pe desktop, oferind suport pentru sincronizarea mesajelor primite pe telefonul sau telefoanele mobile asociate contului Google şi chiar trimiterea de mesaje SMS folosind tastatura PC-ului. Aceste capabilităţi nu sunt tocmai noi, diverse alte aplicaţii oferind deja funcţii similare, însă Android Messages câştigă rapid teren în faţa acestora.

Preluat de la: diez.md