FotoJet-2021-07-08T144904.278.jpg
Fotografia poate fi și ea un poem, iar de acest lucru vă veți convinge singuri uitându-vă la fotografiile lui Sergiu Rotaru. În imaginile ce urmează o să desprindeți pas cu pas trei teme, vorba este despre autenticitate, mai bine-zis, frumusețea naturală a femeilor, prietenia și comunicarea cu natura. 

Sergiu ne-a povestit că la baza acestei sesiuni fotografice stau trei motive principale, primul ar fi frumusețea naturală a femeii, fără cosmetică decorativă.

„Modelele mi-au spus că nu se machiază de obicei. Astfel am decis sa încercam fără machiaj, pentru că trebuia să plecăm la nordul Moldovei, să facem un shooting seara și unul dimineața. Cred că a ieșit minunat fără make-up. Și în unele fotografii cearcănele de la ochi transmit și mai multă expresivitate”, subliniază Sergiu, autorul acestui proiect fotografic.

De asemenea, fotograful ne-a mai spus că a încercat să transmită și tema prieteniei, deoarece este important să avem o persoana în care sa avem încredere și alături de care să ne exprimam liber gândurile, iar această necesitate este și mai mare in contextul pandemiei.

<!–

–> <!–

–>

Și cea din urmă temă a fost comunicarea cu natura.

„Am făcut o călătorie pana în raionul Florești și am admirat apusul și răsăritul pe malul râului Nistru. A fost ca o terapie pentru mine și pentru modele”, conchide Sergiu.

Iar nouă nu ne rămâne decât să vă invităm să citiți singuri cu ochii o poezie fotografică intitulată „Fire and Water” (tr. eng. Foc și Apă). Luați de acolo emoțiile pe care le transmit personajele și fotograful și transformați-le în vers alb sau rimă.

Sursă foto: Sergiu Rotaru

#gallery-2 { margin: auto; } #gallery-2 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 100%; } #gallery-2 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-2 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

Preluat de la: diez.md