east2.jpg
EAST MARKET revine la Milano cu 270 de expozanți. Este un târg milanez unde toți au posibilitatea să vândă, să cumpere și să facă schimb de diverse lucruri.

De ești la Milano în data de 19 februarie poți merge la East Market. Târgul va fi deschis între orele 10:00-21:00 și vei putea găsi mii de lucruri noi și utilizate, printre care produse de artizanat, vintage, de colecție, antichități moderne, design și vechituri. Intrarea în East Market este liberă. Târgul se va extinde pe o suprafață de peste 6000 m.p., care cuprinde spațiul fostei fabrici Lambrate.

Expozanții și colecționarii din toată Italia sunt selecționați riguros de către echipa East Market. Ideile, produsele și pasiunea acestora înfrumusețează de fiecare dată târgul cu noi surprize.

În partea de lângă strada Massimiano se vor afla expozanții handmade și design, iar în restul pavilioanelor vei putea găsi: haine, vinil, mobilă, accesorii și alte obiecte care vor colora târgul.

East Market se bucură de un public și de expozanți fideli. Inspirat de la târgurile din East London, acesta își propune să fie o joncțiune a modei, a lucrurilor handmade, un târg de reciclare, care urmărește noile tendințe în modă și muzică. Mai multe detalii vedeți pe pagina de Facebook – East Market.

east1

Photo Credit: East Market Milano

east2

Photo Credit: East Market Milano

east3

Photo Credit: East Market Milano

east4

Photo Credit: East Market Milano

Text de Tatiana Besliu

Preluat de la: Diez.md