Main-n.jpg
În Chișinău sunt tot mai multe ogrăzi care ies în evidență datorită felului în care sunt înfrumusețate și îngrijite de către locatari. În cadrul proiectului „Ogrăzi din Chișinău”, o să vă prezentăm cele mai neobișnuite curți cu idei trăsnite de decor din capitală. Așadar, dacă mai știți astfel de curți din Chișinău, dați-ne de știre pe pagina noastră de Facebook sau pe e-mail la infoATdiezDOTmd.

Deciziile de decor care sunt folosite în câteva curți din sectoarele Râșcani și Ciocana pot fi numite curioase, datorită faptului că locatarii au înfrumusețat ogrăzile cu diferite obiecte care, la prima vedere, nu ar trebui să fie folosite ca obiecte decorative pentru ogradă.

ceas

De exemplu, în una din curțile Chișinăului, găsim un televizor și un frigider, care au fost amplasate special pentru copii. Aproape de ele localnicii au improvizat un coș pentru basket. Tot acolo se află o căsuță, realizată de către unul dintre locatari și o fântână micuță.

curteee

fântânică

Un alt exemplu de ingeniozitate este compoziția artistică dintr-o altă curte a Chișinăului, unde o scenă întreagă este creată din lemne de mesteacăn. De departe acestea par a fi creepy (înfricoșătoare), dar, cu cât te apropii de ele mai mult, cu atât par mai simpatice și oferă individualitate blocurilor.

căsuțî

creepy

papus

roți

flori

papusa

Autor: Bogdan Lozinschi

 

Preluat de la: diez.md