spiru-4.jpg
Mărțișoare, flori în culorile primăverii și multe felicitări. Așa au celebrat Mărțișorul elevii Liceului „Spiru Haret”. La intrarea în liceu a fost amenajat un loc cu decorațiuni specifice sărbătorii, îmbinând motivele tradiționale ale mărțișorului cu floricele și atmosferă primăvăratică.

Elevii au întâmpinat profesorii, în ii tradiționale, cu mărțișoare ce reprezintă o anumită regiune din Moldova și România.

Pauzele i-au bucurat cu ateliere de confecționare a mărțișoarelor, iar voia bună a fost adusă în liceu de valsul primăverii și hora veseliei.

„Mărţişorul, graţie efortului depus de creatorii de frumos din clasa IX-a «A» (diriginta Galina Ţîgulea) a păşit astăzi şi pragul Liceului «Spiru Haret». Ne-a adus culoare multă, voie bună şi speranţă într-un viitor mai bun. Felicitări tuturor cu ocazia sosirii primăverii, dragii noştri! Fie ca razele blânde ale soarelui din martie să ne încălzească şi să alunge virusul aducător de moarte!”, scrie într-o postare directorul liceului, Victor Ambroci.

Vezi mai jos cum a fost marcată sărbătoarea primăverii la liceul „Spiru Haret”.

Autoare: Beatricia Petrașcu 

Preluat de la: diez.md