ipiccy_image-9.jpg
În ajun de Paște, Aeroportul Internațional Chișinău a surprins călătorii și vizitatorii săi cu decorațiuni florale multiple și cu iepurași cu coronițe. Compoziția este destinată întreținerii bunei dispoziții și a atmosferei de sărbătoare în terminalul aeroportului. O sală frumos amenajată este gata să-i întâlnească pe cei care aterizează și să-i petreacă în călătorie pe cei care pleacă.

De asemenea, aceste decorațiuni din flori de primăvară și accesorii reprezentative Paștelui oferă tuturor doritorilor posibilitatea să facă o fotografie împreună cu familia și cei dragi lângă acești iepurași colorați, pentru o amintire frumoasă.

#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 100%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */


Reamintim că, în anii precedenți, terminalul Aeroportului Internațional Chișinău, la fel, a bucurat cu decorațiuni frumoase destinate sărbătorilor pascale pe vizitatorii și călătorii săi.

Preluat de la: diez.md