1500132870095.jpg

Emilyrose Fitzpatrick a arătat perfect în ziua în care și-a legat destinul de soțul său, Rory, într-o ceremonie romantică, urmată de o recepție mare la care au participat 100 membri ai familiei și prieteni.

Tânăra mireasă a reușit să mențină un buget mic, cheltuind doar 77 de dolari pe rochia ei comandată de pe ASOS, 64 de dolari pe flori și 260 dolari pe fotograf. Aceasta a reușit să economisească bani prin faptul că prietenii i-au făcut părul și machiajul.

Cea mai mare cheltuială a fost pub-ul local la care aceștia au petrecut: a costat în jur de 760 dolari, însă prețul a inclus amenajarea sălii, precum și alimente și divertisment.

Întrebată de ce nunta a fost atât de ieftină, Emilyrose a spus că a avut puțin timp la dispoziție și nu au reușit să pună de-o parte un buget mai mare.

„Am avut mai puțin de patru luni pentru organizare, iar eu abia am absolvit școala de arte și nu sunt angajată”, a menționat proaspăta mireasă pentru Daily Mail.

Alte costuri care le-au mai avut au fost tortul de nuntă de 38 dolari și inelele pe care le-au cumpărat cu 90 de dolari.

Cea mai grea parte a fost alegerea rochiei de nuntă. Viitoarea mireasă nu a dorit să cheltuie mult, dat fiind faptul că o rochie costă în jur de 1000 dolari.

„Am avut de ales, timp de o zi, între patru rochii, însă în ultimile 30 minute am decis că rochia pe care o vreau e cea de la ASOS”.

Emily și-a dedicat o zi înainte de nuntă florilor pentru buchet, la realizarea căruia a fost ajutată de cei mai buni prieteni.

În ciuda stresului, ea crede că a meritat totul, spunând altor mirese că totul ține de ceea ce simt ele, iar părerea altora nu contează.

„A trecut totul atât de repede, că abia îmi pot aminti ceva, iar acum noi avem mai mulți bani pentru a petrece o vacanță care nu va fi uitată vreodată.”

De menționat că nunta a avut loc în Marea Britanie, proaspeții căsătoriți cheltuind 1000 de lire sterline pentru nuntă (echivalentul a circa 1300 de dolari).

Text: Nicoleta Isac 

Preluat de la: zugo.md