1487930781834.jpg

Cu Igor Guzun la un pahar de vin, vorbind și citind din „Vinil” într-o atmosferă relaxantă. Așa și-au petrecut seara iubitorii creaţiei lui Igor Guzun, în cadrul unui eveniment-premieră marca „Books & Wine”, desfășurat într-o seară de 23 februarie.

 „Demult ne-am propus să organizăm un astfel de eveniment și tocmai acum este exact momentul potrivit. Am început cu cartea domnului Guzun, iar literatura și vinul au mers mână-n mână”, a declarant Victoria Mudreac,membru a echipei de organizare.

Ȋn cadrul atelierului de lectură, autorul a vorbit despre „Vinil” – cea mai recentă carte lansată și a dezvăluit titlul urmatoarei cărti ce urmeaza sa apară.

„Astăzi, dacă o să vrem o să cântăm, dacă o să vrem o să discutăm, o să facem jocuri de cuvinte, o să încercăm să demonstrăm că oricine poate fi scriitor. Voi face un anunţ depsre următoarea carte, care se numeste „Bine” și este despre lucruri mărunte care ne fac să ne simţim bine”, a menționat, la începutul evenimentului, autorul și jurnalistul Igor Guzun.

Această carte cred că a fost o modalitate bună prin care să-mi arate chestiile pe care le ţine minte din copilărie, pentru că, de fapt, nu avem multe momente când discutăm despre asta”, a mărturisit Mia Guzun, fiica autorului.

Organizatorii evenimentului au întîmpinat oaspeţii cu un  pahar de vin, atmosferă placută și muzică de calitate alături de formația „Furiosnails”, împreuna cu care a cântat întreaga sală.

„Mă simt super, pentru că sunt inconjurată de oamnei foarte inteligenţi care au multe să-mi spună, pot  învăţa de la ei. Este o atmosferă relaxantă, susţin asemenea evenimente cu pumii și cu picioarele și cu tot ce am”, a sustinut Diana Ivanes, prezentă la eveniment.

De menționat, totodată, că participanții au primit și mai multe cărți în urma unui concurs pus la punct de către organizatorii întâlnirii.

Articol realizat de Doina Bîcu, stagiar ZUGO

Preluat de la: Zugo.md